Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Δήμος Πέλλας: Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για την κατασκευή σημαντικών έργων στην Κρύα Βρύση

Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων για την κατασκευή σημαντικών έργων στην Κρύα Βρύση

Προγραμματικές συμβάσεις για την υλοποίηση τριών σημαντικών έργων στο Δήμο Πέλλας, συνολικού προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ, υπέγραψαν ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος και η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά.

Πρόκειται για την κατασκευή τριών έργων στην πόλη της Κρύας Βρύσης. «Ανάπλαση εισόδου Κρύας Βρύσης», « Έργα αναβάθμισης λαϊκής αγοράς», «Ανάπλαση Οικολογικού Πάρκου».

‘’Με την υπογραφή των παραπάνω συμβάσεων ξεκινάει η κατασκευή πολύ σημαντικών έργων για τη φυσιογνωμία μιας μεγάλης περιοχής του δήμου και αποδεικνύεται το ενδιαφέρον και η άριστη συνεργασία ανάμεσα στην Π.Ε. Πέλλας και το Δήμο Πέλλας’’, δήλωσε ο δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Τα έργα πρόκειται να δημοπρατηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News