Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Νταής επιχειρηματίας έκανε μαύρους στο ξύλο εφοριακούς στην Πάτμο!

Ο επιχειρηματίας λοιπόν, φέρεται να έδειρε ελεγκτές της Αρχής, που είχαν καταφθάσει στο νησί για να κάνουν ελέγχους

Το νέο επεισόδιο βίας σε βάρος δύο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, έγινε χθες στην Πάτμο με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχει αρκετά κέντρα διασκέδασης στο νησί. Ο επιχειρηματίας λοιπόν, φέρεται να έδειρε ελεγκτές της Αρχής, που είχαν καταφθάσει στο νησί για να κάνουν ελέγχους. Μάλιστα, όλα έγιναν μπροστά στα μάτια αστυνομικών που... παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν το παραμικρό!

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι χρειάστηκε να παρέμβουν οι υπουργοί δημόσιας Τάξης αλλά και Ναυτιλίας για να συλληφθεί ο επιχειρηματία! Αλαλούμ...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι ελεγκτές - μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα- πήγαν στην Πάτμο, για το "σαφάρι" ελέγχων που συνεχίζεται σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές. Ενώ λοιπόν οι ελεγκτές βρίσκονταν σε δρόμο κοντά στο λιμάνι, τους πλησίασε ένας άνδρας και τους ρώτησε αν είναι εφοριακοί. Μόλις ο νεαρός ελεγκτής του απάντησε θετικά, τότε ο άνδρας άρχισε δίχως να ειπωθεί κάτι παραπάνω, να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να τον χαστουκίζει!

Έδερνε τους ελεγκτές μπροστά στους αστυνομικούς - "Δεν είμαστε αρμόδιοι να επέμβουμε"
Όπως μεταφέρεται από την ΑΑΔΕ, ο ξυλοδαρμός έγινε πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα, το οποίο βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο, μπροστά στο λιμάνι. Μάλιστα, κάποιοι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη σκηνή αλλά δεν επενέβησαν! Όταν πήγαν σε εκείνους οι ελεγκτές ζητώντας τους να συλλάβουν τον επιχειρηματία, εκείνοι δήλωσαν... αναρμόδιοι, λέγοντας ότι το περιστατικό έγινε σε ζώνη ευθύνης του Λιμενικού!

"Μπαλάκι" οι ευθύνες - Παρέμβαση υπουργών για να γίνει η σύλληψη!
Οι εφοριακοί προσέφυγαν και στους λιμενικούς, οι οποίοι όμως και εκείνοι, δήλωσαν αναρμόδιοι! Για ώρα αστυνομικοί και λιμενικοί πετούσαν ο ένας το "μπαλάκι" στον άλλον και χρειάστηκε να ενημερωθεί ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής! Ο ίδιος τηλεφώνησε στους κ. Κουρουμπλή και Τόσκα, υπουργούς Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης αντίστοιχα, οι οποίοι αμέσως κινητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα τελικώς να συλληφθεί από λιμενικούς ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον εφοριακό. Σύντομα αναμένεται να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι ο επιχειρηματίας έδειξε στους αστυνομικούς χαρτί νοσηλείας του σε ψυχιατρική κλινική στο ΑΤ. Πάτμου.

Ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. της Πάτμου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου θα θάνει αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλά τους έκανε. Πρώτα αυτοί οι Κύριοι να πάνε να κάνουνε έλεγχο τον Μπομπολα Βαρδινογιαννη Κοκαλη να πληρώσουν όλοι αυτοί τις οφειλές τους στο ελληνικό κράτος και μετά ας κάνουν έλεγχο τους υπόλοιπους. Από εδώ και πέρα θα πέφτει πολύ ξύλο, ειδικά πονηρους δημόσιους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με νοοτροπίες και απόψεις σαν τις δικές σου ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ η Ελλάδα.
      Ρε χαϊβάνι δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοί που φοροδιαφεύγουν επιβαρύνουν εσένα τους γονείς σου και τους παππούδες σου με περισσότερους φόρους; Εκτός κι αν είσαι κι εσύ «επιχειρηματίας».
      ΥΓ: οι λίγοι φοροδιαφεύγουν πολλά και οι οι πολλοί φοροδιαφεύγουν λίγα. Το μάρμαρο όμως το πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι

      Διαγραφή
  2. Εύγε μπράβο του μακάρι να το κάνουν παντού σακατεμα σε όποιον τινάζει τον ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News