Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Παρέμεινε επτά χρόνια στις ελληνικές φυλακής για τη δολοφονία ενός ανθρώπου που ήταν ζωντανός!

Μια απίστευτη υπόθεση κακοδικίας της ελληνικής δικαιοσύνης

Η ιστορία του Ίβο Μπογκντάνοβ από την Βουλγαρία θα μπορούσε να είναι το σενάριο μιας πολύ υπερβολικής ταινίας. Ο Ίβο, ο οποίος εργαζόταν στην χώρα μας ως ελαιοχρωματιστής μαζί με τον αδελφό του, έμεινε επτά ολόκληρα χρόνια στη φυλακή για έναν φόνο που όχι μόνο δεν είχε διαπράξει αλλά και που το «θύμα» του ήταν ζωντανό!

Το 2010 ο Ίβο και ο αδερφός του καταδικάστηκαν και οι δύο για την δολοφονία ενός Πολωνού συναδέλφου τους. Τον Δεκέμβριο του 2016 ο - υποτιθέμενα δολοφονημένος - Πολωνός πέθανε τελικά από φυσικά αίτια στην Τρίπολη όπου εργάζονταν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων.

Το γεγονός αυτό οδήγησε στην αποκάλυψη της δικαστικής πλάνης αλλά και στην αποφυλάκιση του αδελφού του Ίβο, Κονσταντίν. O ίδιος θα παρέμενε όμως ακόμη στις φυλακές για άγνωστο λόγο.

Ευτυχώς, ο Βούλγαρος πρόεδρος Ράντεφ σε επαφή που είχε με μέλη της βουλγαρικής κοινότητας στην Αθήνα ενημερώθηκε για την τραγική αδικία και λίγο αργότερα σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον ενημέρωσε σχετικά. Ο Προκόπης Παυλόπουλος όπως αποκάλυπτε η βουλγαρική εφημερίδα 24Chasa, υποσχέθηκε άμεση αντίδραση και όπως όλα δείχνουν κράτησε την υπόσχεση του και ο Βούλγαρος πολίτης από χθες βρίσκεται ξανά κοντά στην οικογένεια του.

«Τώρα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο», ήταν τα πρώτα λόγια του λίγο μετά από την προσγείωση του αεροπλάνου που τον μετέφερε στην Σόφια.

1 σχόλιο:

  1. Σχόλια; τίποτα; Για τη Δικαιοσύνη και πόσο ρημάζεται ή αξιώνεται από την ποιότητα των ανθρώπων που την υπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News