Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Πήρε Γκότση η Δόξα Μαυροβουνίου - Ανανέωσαν πέντε

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Δόξα Μαυροβουνίου ενόψει της νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα απέκτησε από την ομάδα της Δόξας Μανδάλου τον επιθετικό Μιχάλη Γκότση, με σπουδαία καριέρα τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας.

Μια μεταγραφή που δυναμώνει πάρα πολύ την ομάδα του Μαυροβουνίου στην επίθεση, με τον προπονητή Σίμο Προδρομίδη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτή την κίνηση.

Σύντομα αναμένονται και άλλες εξίσου σημαντικές μεταγραφές, αφού οι στόχοι της Δόξας για την επόμενη σεζόν ειναι υψηλοί.

Παράλληλα στην ομάδα θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν οι Χαραλαμπίδης, Φανιάδης, Ζαχαριάδης, Φωτιάς και Καρυπίδης.

3 σχόλια:

  1. τέταρτη θέση.Μεγάλη νικη με εθνικο εντος αλλα πολλές ισοπαλίες και τελικά μια χαμένη χρονιά.Ποιός είναι ο ταλαντουχος πιτσιρικάς του Μαυροβουνίου κάτω των 18 που θα μπορουσε να παιξει Βέροια π.χ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεταρτη θεση αν ριναι χαμενη χρονια τοτε πετυχημενη τι ειναι ρε βοδι το τσαμπιονσλιγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gotsi zoyme,sta ghpeda na se ksanadoyme!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News