Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Και την πίτα ολόκληρη... και τον σκύλο χορτάτο!

Δεν έχει ξεκαθαρίσει όμως ο κ. Χουρσόγλου μέχρι και σήμερα τη θέση του σχετικά με το αν είναι ανεξάρτητος ή όχι

«Διορισμένο» αποκάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Σίμο Σωτηριάδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της τελευταίας Συνεδρίασης ο κ. Χουρσόγλου επιτέθηκε στον Πρόεδρο, ο οποίος προσπαθούσε μάταια να τηρήσει τον κανονισμό, καθώς κάποιοι συνεχίζουν να μην τον σέβονται. Και αφού είπε αυτά που ήθελε ο κ. Χουρσόγλου, αποχώρησε… διαμαρτυρόμενος πριν ξεκινήσει η ψήφιση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης –δηλαδή η ουσία των Συνεδριάσεων.

Πάντως ο κ. Χουρσόγλου φαίνεται πολύ ευαίσθητος όσον αφορά στη νομοθεσία πάνω στην οποία στηρίχθηκε η εκλογή του Σίμου Σωτηριάδη στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν έχει ξεκαθαρίσει όμως ο κ. Χουρσόγλου μέχρι και σήμερα τη θέση του σχετικά με το αν είναι ανεξάρτητος ή όχι. Γιατί τυπικά δεν είναι, μιας και δεν δέχεται να το δηλώσει εγγράφως όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία και αυτό για να έχει το δικαίωμα ως μέλος της πλειοψηφίας να είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Και την πίτα ολόκληρη… και τον σκύλο χορτάτο!

6 σχόλια:

  1. αμαν με τον γελοιο ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά τι δουλειά κανει Χουρσόγλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλω κυριοι του δημου να παρακρατηθουν απο την πληρωμη τους τα χρεη ολων οσων εργαζοντε στον δημο (πχ υδρονομεις και αλλοι) γιατι γνωριζω συγκεκριμενους που χρωστουν χιλιαδες και ο δημος τους προσλαμβανει και τους πληρωνει απο πανω. Το θεμα αφορα τον δημαρχο πρωτηστως ο οποιος και πρεπει να παρει και την πρωτοβουλια.
    Ευχαριστω για την δημοσιευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλος από Γιαννιτσά.27 Ιουλίου 2017 στις 3:09 μ.μ.

    Δημήτρη Μπίνο.Όσο τύποι σαν τον Χουρσόγλου γαυγίζουν εσύ θα εκλέγεσαι Δήμαρχος.Το χει καταλάβει ολόκληρη η Πέλλα.Θα το καταλάβει τώρα και η Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News