Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Το πιο απλό τρικ για να νικήσετε γρήγορα το φούσκωμα

Ένας απλός καρπός μπορεί να μας βοηθήσει ιδιαίτερα και να μας απαλλάξει από το ενοχλητικό φούσκωμα

Ένας απλός καρπός, ωστόσο, μπορεί να μας βοηθήσει ιδιαίτερα και να μας απαλλάξει από το ενοχλητικό φούσκωμα.

Ο γλυκάνισος είναι πολύ γνωστός για τις ιδιότητές του ενάντια στο φούσκωμα και βοηθά στην μείωση των αερίων. Αυτός ο καρπός έχει ακόμα την ιδιότητα να διασπά ουσίες που βρίσκονται στο στομάχι και μας ταλαιπωρούν.

Σε μορφή ροφήματος, ο γλυκάνισος -και ειδικά ο αστεροειδής- μπορεί να βοηθήσει την πέψη και να σταματήσει τους στομαχικούς πόνους.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι 4 αστεροειδείς γλυκάνισους. Βράστε λίγο νερό για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφήστε τον γλυκάνισο να απελευθερώσει τις θαυματουργές του ουσίες.

Για να έχετε καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα μπορείτε να πίνετε το ρόφημα μετά από κάθε γεύμα.

---
Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News