Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ο Γιάννης Τσαμαρδός στον πάγκο της Δόξας Εξαπλατάνου;

Εν αναμονή της σχετικής ανακοίνωσης

Ο Γιάννης Τσαμαρδός είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ο νέος προπονητής της Δόξας Εξαπλατάνου. Εν αναμονή λοιπόν της σχετικής ανακοίνωσης, για να δούμε αν οι πληροφορίες ευσταθούν.

Ανανεώσεις ποδοσφαιριστών

Με βασικό μέλημα την ανανέωση του βασικού κορμού των ποδοσφαιριστών της για την νέα αγωνιστική χρονιά, ξεκίνησε τον προγραμματισμό της η διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου. Έτσι παραμένουν και θα αγωνίζονται και πάλι με τα χρώματα της ομάδας οι: Χρήστος Μποζίνης ,Ηλίας Κοντακτσής και Μένιος Ντόγκαρης. Η διοίκηση της ομάδας τους εύχεται υγεία και καλή δύναμη και την νέα αγωνιστική χρονιά.

O Λάζαρος Δημητριάδης παραμένη στα δοκάρια της ομάδας

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας εδώ και αρκετά χρόνια, ο ΄΄πορτιέρο ΄΄, Λάζαρος Δημητριάδης παραμένει και την νέα αγωνιστική χρόνια κάτω από τα δοκάρια της ομάδας . Η διοίκηση του εύχεται υγεία και καλή δύναμη !

4 σχόλια:

  1. Μπραβο Τζιμη, η καλυτερη κινηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τον ιμαμη να φωναζη ποιο πολυ τωρα τζιμη μην κοιμηθητε ολοι μαζι και στον παγκο και στην κερκιδα.Ξερει απο αυτα ο ιμαμης.Καλο κουραγιο τσαμαρδε με ζωντανια οπως θελει ο ιμαμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε να δουμε θα τον αφησουν οι προπονητες της κερκιδας να δουλεψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News