Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: «Έκρηξη» διασκέδασης και κεφιού με τη Ντιλέκ Κοτς! (ΦΩΤΟ)

Με την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης έχουμε θέσει ακόμα πιο ψηλά τους στόχους μας ως Διοίκηση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον αυτόν τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στο 1ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ που διοργανώσαμε. Πάνω από 1.500 άτομα βρέθηκαν στο προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας και επισφράγισαν με τον καλύτερο την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, στηρίζοντας παράλληλα την προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν και έδωσαν το δικό τους στίγμα: Την Ντιλέκ Κοτς και την ορχήστρα της, τον ταλαντούχο λυράρη Σάκη Γιουψάνη και φυσικά τον δικό μας Νίκο Ματζηρίδη με το κλαρίνο του.

Ευχαριστούμε τους Συλλόγους για τη μοναδική παράσταση που μας χάρισαν: Τον Σύλλογο Προμάχων, γνήσιο εκφραστή της Μακεδονικής μας παράδοσης και τον Σύλλογο Θηριόπετρας που μας ταξίδεψε στην Καππαδοκία.

Ευχαριστούμε και όλους τους Συλλόγους που έδωσαν το παρόν και μας τίμησαν με την παρουσία τους διασκεδάζοντας μαζί μας. Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με πολλούς και αξιόλογους Συλλόγους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χοροδιδάσκαλό μας Δημήτρη Μήτσκα που είναι πάντοτε δίπλα μας και στηρίζει κάθε μας προσπάθεια.

Ευχαριστούμε θερμότατα –γιατί αν δεν το κάναμε θα ήταν μεγάλη παράληψή μας, τον Σύλλογο των Προμάχων, την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας και τον Σύλλογο Σωσάνδρας που είναι πάντοτε πρόθυμοι να μας βοηθήσουν με όποιον τρόπο κι αν ζητήσουμε, οι οποίοι μας παρείχαν τα τραπεζοκαθίσματα και άλλο χρήσιμο εξοπλισμό και συνέβαλαν έτσι στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, καθώς επίσης και τον Σύλλογο Λυκοστόμου. Παράλληλα, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας στήριξαν σε αυτή μας την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και τον Πρόεδρο της Αριδαίας κ. Γρηγόρη Ταρασίδη για την παρουσία τους και τη βοήθεια που μας παρείχαν, ιδιαίτερα μέσα από το Εργοτάξιο.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μας που αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο και συνέβαλαν με τον πιο δυναμικό τρόπο στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας, το Aridaia News και το ραδιόφωνο Life 106,3, όπως και το κατάστημα Infotech για την άψογη συνεργασία.

Με την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης έχουμε θέσει ακόμα πιο ψηλά τους στόχους μας ως Διοίκηση, με στόχο την ανάδειξη της λαογραφίας μας και τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ήδη έχουμε πετύχει πολλά, όμως έχουμε ακόμα πολύ δουλειά. Συνεχίζουμε λοιπόν, με αστείρευτη διάθεση για προσφορά, αγάπη και μεράκι. Σας θέλουμε δίπλα μας!

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ.












6 σχόλια:

  1. Χαμος, μπραβο παιδια, και σε ανωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hmouna sto glenti sas alla gia ena periergo logo den mporousa na katalavw ti elegan ta tragoudia pou tragoudouse..den htan ellhnika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα ρε μεγαλε πρωτη φορα σε συμβαινει αυτο στην Αλμωπια; εγω εχω παει σε πανηγυρια και δεν καταλαβαινα γρι γιατι δεν τραγουδουσαν ελληνικα, δεν μιλαω για τα μπαρακια που δεν καταλαβαινω τιποτα απο αγγλικα.

      Διαγραφή
    2. σιγουρα 11.41 δεν ησουν στο γλεντι, αλλα εσυ τωρα κανεις ερωτηση σε τι γραφη για να καταλαβω; θεωρεις οτι γραφεις ελληνικα; ετσι απλα θα σου πω μαζι με την σωστη απαντηση του 7.01 αντε και γα... μαλακα

      Διαγραφή
  3. Από τις πιο δυνατές εκδηλώσεις. Όσο για την Ντιλέκ είμαι υπέροχη. Για τους άσχετους έχει ελληνική υπηκοότητα ζει στην Ελλάδα και ποτε δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα. Αγαπά την Ελλάδα και το εκφράζει με κάθε ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για την ωραια εκδηλωση θα ηθελα να μας ανακοινωσετε και τους αριθμους των Λαχειων που κληρωθηκαν ανειναι δυνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News