Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Τελέστηκαν τα Θυρανοίξια του Παρεκκλησίου του Προφήτη Ηλία στον Αρχάγγελο - Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά:

Τον Μητροπολίτη μας τον κο Ιωήλ για τις ευλογίες του στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε.

Τους ιερείς μας τον πατέρα Ιωάννη της ενορίας μας, τον πατέρα Επιφάνειο και τους μοναχούς του Μοναστηριού μας για τις ευλογίες, τη στήριξη και τη βοήθειά τους.

Τον Δήμαρχό μας τον κο Μπίνο Δημήτρη και τη Δημαρχία για τη βοήθεια, υλική και τεχνική. 

Τον πρόεδρό του χωριού μας κο Δρένο Διονύσιο που αγκάλιασε με ζήλο την προσπάθειά μας και βοήθησε κι αυτός.

Όλους τους επαγγελματίες του χωριού μας, μαραγκούς, σιδεράδες, υδραυλικούς, για την προσφορά της εργασίας τους.

Όλους τους πιστούς που πρόσφεραν είτε υλικά είτε χρηματικά είτε με την προσωπική τους εργασία, ώστε να αναστήσουμε μια ιδέα και να την κάνουμε πράξη με τη βοήθεια Του Παντοδύναμου.

Όλες τις κυρίες που ετοίμασαν τα εδέσματα για τον μπουφέ.

Όλους τους χωριανούς κι όχι μόνο που παρευρέθηκαν στην ακολουθία των Θυρανοιξίων.

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και ονομαστικά στις προσφορές των πιστών, αλλά θελήσαμε να το αποφύγουμε, γιατί πολλοί θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

Μας στεναχωρούσε πολύ η εικόνα του ναϊσκου πριν τη συντήρησή του και μας προβλημάτιζε εδώ και χρόνια. Υπήρχε σαν ιδέα να κάνουμε "κάτι", αλλά δεν αποφασίζαμε. Ανάμεσά μας όμως βρέθηκαν άνθρωποι τολμηροί και αποφασιστικοί κι έτσι η ιδέα έγινε πράξη. Δε σταματάμε βέβαια εδώ, αφού δεν ολοκληρώθηκε ακόμα η επισκευή αλλά και η αγιογράφησή του. Συνεχίζουμε κι ευχόμαστε ότι με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας και τις πρεσβείες του Προφήτη Ηλία και του Αγίου Γεωργίου θα καταφέρουμε την αποπεράτωσή του.











.

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο σας κ βοηθεια σας η ευλογια του προφητη Ηλια! Η αληθεια ειναι οτι ενα εκκλησακι του προφ Ηλια το χρειαζομασταν εδω στις βουνοκορφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News