Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Αλμωπός: Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Αριδαία

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Ημέρα: Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017
Τόπος: Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας

Προπώληση: 10€
Τιμές Εισιτηρίων: 13€

Διοργάνωση: Αλμωπός Αριδαίας

Μαζί του η «Νεκταρήλια Τσομπάνογλου»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς κ’ ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, συνεχίζει το μελωδικό του ταξίδι και αυτό το καλοκαίρι περιοδεύοντας στην Ελλάδα. Ένα ταξίδι με πολύ μουσική και αγαπημένα τραγούδια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

«Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά», μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία «Κοίτα με» από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου. Ένα τραγούδι που βρίσκει τον Μιχάλη σε πλήρη συνθετική και ερμηνευτική ωριμότητα και τη Λίνα σε μια άκρως δημιουργική στιγμή όπου συλλαμβάνει ένα καθημερινό «στιγμιότυπο» και το μετασχηματίζει σε κάτι μοναδικό.

Το καλοκαίρι αυτό παρουσιάζει για πρώτη φορά μια νέα και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια την «Νεκταρήλια Τσομπάνογλου».

Μαζί του οι μουσικοί: Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα), Μπάτης Πεφάνης (σαξόφωνο-κρουστά). Οι Τεχνικοί: Γιώργος Ρουπάκας.

6 σχόλια:

  1. Μπραβο στον Αλμωπο. Καλη επιλογη και πολύ καλη τιμη. Συγχαρητηρια. Είμαστε διπλα σας!! Θα περάσουμε τελεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο σας Χατζηγιάννη μόνο με 10€ προπώληση πολύ καλά δεν εχει έρθει ποτέ στην Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που μπορούμε να παρουμε προπωληση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βγει άμεσα νέα ανακοίνωση με τα σημεία προπώλησης.

      Διαγραφή
  5. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News