Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

«Άνω-κάτω» ο Μ.Α. Εσωβάλτων: Παραιτήθηκαν από τη Διοίκηση οι δύο βασικοί χρηματοδότες της ομάδας

Πληροφορίες του Aridaia News αναφέρουν ότι οργανώνεται ολική επαναφορά του Γιώργου Γαλάνη στην Προεδρία της ομάδας

Την παραίτηση από το Δ.Σ. της ομάδας των Εσωβάλτων υπέβαλαν ο Πρόεδρος Γεώργιος Φούγιας και ο Ταμείας Μιχάλης Μπουγιακλής.

Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με την αποχώρηση του προπονητή Φώτη Μαντζούκη, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα, αφού τα δύο μέλη του Δ.Σ. ήταν και οι κύριοι χρηματοδότες της προσπάθειας της ομάδας για την άνοδο στην Α1.

Σε δηλώσεις τους οι δύο πρώην παράγοντες ανέφεραν την πικρία που ένιωσαν από την συνεχή επί ένα χρόνο αμφισβήτηση της προσπάθειας για καταξίωση της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία του Νομού. Μια προσπάθεια που ενώ είχε αίσιο τέλος δεν μπόρεσε να συγκινήσει και να αφυπνήσει την τοπική κοινωνία. Όπως δήλωσαν, «η αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας απέναντι στην ομάδα, μας απομακρύνει οριστικά από το Δ.Σ. Θα είμαστε κοντά και αρωγοί αλλά έξω από κάθε διοικητική ευθύνη.

Πληροφορίες του Aridaia News αναφέρουν ότι οργανώνεται ολική επαναφορά του Γιώργου Γαλάνη στην Προεδρία της ομάδας.

9 σχόλια:

  1. Αντε ρε Γαλάνη πάρε την ομάδα να ξαναέρθει ο κόσμος στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο Γαλάνη είμαστε μαζί σου ξεκινά να κανεις τον μέγα πάλι τρανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρδα πάρε την ομάδα μην κανείς πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα χρόνο πριν: Γραφείο Τύπου, ανακοινώσεις λες και η ομάδα ήταν έτοιμη να παίξει SUPER LEAGUE, στην παρουσίαση των ποδοσφαιριστών με ύφος χιλίων Καρδιναλίων λες και υπέγραφαν χρυσά συμβόλαια!! Τους ξέρουμε καλά τους εσωβαλτιανούς από εφέ να φάνε και οι κότες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δικαιο εχεις, περασαν και τον "πολεμο των αστρων"

      Διαγραφή
    2. Εσυ κοπέλα μου που γράφεις αυτά κοίταξε τα δικά σου

      Διαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σας σωνει τιποτα φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με ενα χρονο κουραστηκατε ρε παιδια.τοτε τι να πει ο αντωνιου με 25 χρονια και ο γαλανης με 15 χρονια στην προεδρια.για σοβαρευτειτε και ενωστε το χωριο γιατι γελαει μαζι μας ολος ο νομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News