Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Συνταγές: Η αλλιώτικη μαρμελάδα Ροδάκινο

Η αλλιώτικη μαρμελάδα Ροδάκινο

Ειναι μια πιο γευστικη και οχι πολυ γλυκια μαρμελαδα, που δεν σε λιγωνει.
Τι χρειαζόμαστε:
2 κιλα ροδακινα (ωριμα)
1 1/2 κιλο ζαχαρη
1 λεμονι (χυμο)
1 φλ.τσ.χυμο πορτοκαλι
1 κουτ.σουπ. ξυσμα πορτοκαλι

Πώς το κάνουμε:
1) Ζεματαμε απλως τα ροδακινα για να τα ξεφλουδισουμε.
2) Τα κοβουμε μικρα κομματακια και τα βαζουμε σε κατσαρολα, μια στρωση ζαχαρη, μια ροδακινα (ολη νυχτα).
3) Η τελευταια στρωση να 'ναι ζαχαρη.
4) Την αλλη μερα προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα και τη βραζουμε μεχρι να δεσει.

Λίγα μυστικά ακόμα
Οταν την τρως εχεις τη γευση ροδακινου, στο τελος ομως σου αφηνει την δροσερη γευση του πορτοκαλιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News