Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Αυτοψία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στο τμήμα Σκύδρας - Ριζού

Ολοκληρώνεται το τρέχον έργο της συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας

Ολοκληρώνεται το έργο της συντήρησης εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας το οποίο εκτελείται από την αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 321.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας & Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού τμήματος «Σκύδρα – Ριζό» και συνομίλησε με τους μηχανικούς και υπευθύνους της αναδόχου εταιρείας για την εξέλιξη του έργου. Παρούσα και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου η οποία ευχαρίστησε την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κυρία Αηδονά για την ολοκλήρωση μιας τεχνικής παρέμβασης ιδιαίτερης σημασίας για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκύδρας που αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ριζού Χαράλαμπος Φαντίδης.

«Το οδικό τμήμα της Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Ριζού είναι ένα πολυσύχναστο σημείο λόγω της ύπαρξης πολλών βιομηχανικών εγκαταστάσεων στην περιοχή αλλά και του Τελωνείου. Βελτιώνουμε την κατάσταση σε αυτό το σημείο διευκολύνοντας και κάνοντας πιο γρήγορη και ασφαλή τη διέλευση των διερχόμενων οδηγών και την κυκλοφορία οχημάτων που μεταφέρουν τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα της Πέλλας. Η παρέμβασή μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία διότι η χρονική στιγμή που πραγματοποιούνται οι εργασίες συμπίπτει με την μεταποιητική περίοδο των εργοστασίων που έχει ήδη ξεκινήσει» ανέφερε η κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά.

Το έργο περιλαμβάνει αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος και, όπου απαιτείται, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγράμμιση. 

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News