Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Βάλε φρένο στη λιπαρότητα των μαλλιών σου με μια έξυπνη σπιτική μάσκα

Δείτε τα υλικά

Ετοίμασε εύκολα μια μάσκα για τα λιπαρά μαλλιά με υλικά που θα βρεις στο σπίτι σου. 

Κάντην 2 φορές την εβδομάδα και δες αποτέλεσμα από τη δεύτερη κιόλας εφαρμογή!

Υλικά 
1 γιαούρτι βιολογικό με χαμηλά λιπαρά 
5 κουταλιές βρώμη 
½ χυλό λεμονιού 
2 σταγόνες αιθέριο έλαιο δυόσμου

Εκτέλεση

Αφού ανακατέψεις όλα τα υλικά μαζί άφησε το μίγμα για 5 λεπτά να δέσει και στη συνέχεια άπλωσε το κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής επιμένοντας στους κροτάφους και στη κορυφή του κεφαλιού. Τυλίξτε τα μαλλιά με βαμβακερή πετσέτα για 45 λεπτά και ξέβγαλε με άφθονο νερό στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Τα ευεργετικά συστατικά

Γιαούρτι είναι πλούσιο σε λακτόζη και ασβέστιο. ΄Εχει αντιγηραντικές ιδιότητες, βοηθά στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών τα ενυδατώνει και τα κάνει πιο στυλπνά. Το γιαούρτι ως μάσκα τονώνει εξισορροπεί τη λιπαρότητα και καταπολεμά το φριζάρισμα.

Η βρώμη είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, ένζυμα, μεταλλικά άλατα, λιπίδια και λεκιθίνη γνωστά για τις επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της.

Λεμόνι, βιταμίνη Α, βιταμίνες της ομάδας Β, φλαβονοειδή, κιτρικό οξύ. Είναι γνωστό αντισυπτικό, αποτοξινωτικό και καθαριστικό. Επανενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.

Αιθέριο έλαιο δυόσμου, χαλαρωτικό, καταπραυντικό ελέγχει τις λιπαρές εκκρίσεις από το τριχωτό της κεφαλής. 

faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News