Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Εξελίξεις στην Δόξα Εξαπλατάνου: Αποχωρεί ο Τάσος Λαμπρίδης - Εκλογές για νέα Διοίκηση

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές, ενώ μέχρι τότε θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι «ζυμώσεις» με στόχο τη δημιουργία ενός νέου σχήματος

Εξελίξεις διαδραματίζονται στη Δόξα Εξαπλατάνου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, καθώς αποφασίστηκε η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, ο απερχόμενος Πρόεδρος Τάσος Λαμπρίδης η θητεία του οποίου συνδέθηκε με σημαντικές επιτυχίες της ομάδας και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης του φίλαθλου κόσμου της Αλμωπίας, αποχωρεί από τη Διοίκηση μετά από μια δημιουργική πορεία.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές, ενώ μέχρι τότε θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι «ζυμώσεις» με στόχο τη δημιουργία ενός νέου σχήματος.

3 σχόλια:

  1. Τάσο θα είμαστε μαζί σου σε άλλο μετερίζι,ξεκίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άντε να μπαινουν νέα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κανείς μια προσπάθεια και δεν έχει ανταποκρίσει τη κάνει να κάτσει ο Τάσος ομάδα στο μπαράζ ανόδου χρόνια ομάδα καλή στην Α1 και κάνει χώρο και δεν έχει κοζμο κρίμα Γεια σου Τάσο ενασχόλησης φιλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News