Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Συνταγή: Χοιρινή τηγανιά!

Δοκιμάστε τέλεια αρωματική χοιρινή τηγανιά

Είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά φαγητά που φτιάχνουμε!

Δοκιμάστε τέλεια αρωματική χοιρινή τηγανιά!

ΥΛΙΚΑ

- 1 κιλό χοιρινό κρέας
- 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
- Αλεύρι
- Αλάτι, πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μικρές μπουκιές. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε το κρέας. Αλευρώνουμε το κρέας καλά. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Μέσα του ρίχνουμε το κρέας και το γυρίζουμε να τσιγαριστεί από όλες τις πλευρές του. Συνεχίζουμε το τηγάνισμα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς και προσθέτοντας ελάχιστο νερό όταν μειώνονται τα υγρά του. Τέλος προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να στεγνώσει και να μείνει με την παχιά σάλτσα του.

---
Πηγή: mothersblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News