Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Επίθεση Πολάκη σε Μπογδάνο με βαρείς χαρακτηρισμούς

Ο κ. Πολάκης βάλλει κατά τουδημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

Με ανάρτηση στο αγαπημένο του μέσο, το Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτίθεται και δη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Κ. Μπογδάνου. Ο κ. Πολάκης βάλλει κατά τουδημοσιογράφου του ΣΚΑΪ αποδίδοντάς του σκληρούς χαρακτηρισμούς λόγω των δηλώσεών του ότι τον Λουκά Παπαδήμο χτύπησαν «πρώην σύντροφοι» του Τσίπρα.

"Μπογδάνε ,ανάπηρη πνευματική μετριότητα της φιλελέδικης «δημοσιογραφίας»…οι πρώην και ΝΥΝ σου συνοδοιπόροι είναι από Χίτες της κατοχής έως λαμόγια του εκσυγχρονισμού..
Καλα Εσύ πάντα παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη που σε ταΐζει ήσουν και θα είσαι ..ΤΟ ΕΣΡ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,εκτός απο το να απαγορεύει το σποτ του αντιρατσιστικού φεστιβάλ ,ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ;;;;!;!!;!!!!".

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News