Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Φωτίου: Δυστυχώς θα μείνουν παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπάρχουν επαρκείς θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς

"Δεν πρέπει να μείνει κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, δεν είναι εφικτό εφέτος να πιάσουμε αυτόν το στόχο" είπε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

Στο ερώτημα εάν θα μείνουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών 15.000 παιδιά η κ. Φωτίου απάντησε μεταξύ άλλων ότι "νομίζω ότι θα μείνουν παραπάνω εκτός... Αυτό είναι ένα μακροχρόνιο πρόβλημα το οποίο κρυβόταν για πολλές παραμέτρους. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπάρχουν επαρκείς θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, σήμερα λειτουργούν 2.800 βρεφονηπιακοί σταθμοί δεν φτάνουν, αυτό είναι το πρώτο θέμα. Άρα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να έχει προβλεφθεί σε συνέργεια με τους δήμους να ανοίξουν νέες θέσεις βρεφονηπιακών σταθμών" και πρόσθεσε:

"Μέριμνα μας είναι να ανοίξουμε περισσότερες θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς... Το πρόβλημα κρυβόταν γιατί μέχρι σήμερα τα voucher δίνονταν στις εργαζόμενες μητέρες μέχρι το 2016. Το 2016 το αλλάξαμε το σύστημα γιατί θεωρήσαμε ότι δεν μπορεί τα παιδιά που είναι από φτωχές οικογένειες και που είναι άνεργοι οι γονείς τους να μένουν στα σπίτια τους και να μην πηγαίνουν σε βρεφονηπιακό, επομένως ανοίξαμε τη βεντάλια".

4 σχόλια:

  1. τα παιδια τον λαθρομεταναστον κανανε τα παντα να τα βαλουν στα σχολεια .....Ενω για τα Ελληνοπουλα δεν τους καιγεται καρφι ,Αυτος ειναι ο συριζα αξια εχουν οι λαθρομεταναστες τους Ελληνες τους εχουν μονο για να πληρωνουν φορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΟΥ...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 15000 ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
      'ΞΕΝΟΙ¨" ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΙΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ.

      Διαγραφή
  2. Επειδή δουλεύω σε παιδικό σταθμό σου λέω ότι κανένα παιδί λαθρομετανάστη όπως λες δεν μπήκε σε παιδικό σταθμό γιατί πολύ απλά δεν διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα και πίστεψε με είναι πάρα πολλά. Μη γράφετε ανακρίβειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News