Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Εκλογές στον Μορφωτικό Σύλλογο Κωνσταντίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ. ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Δ.Σ ΓΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
Το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Μια χαρα ειστε κανετε καλη δουλεια μην βαζετε αλλους στο κεφαλι σας και τα παιδια μας ειναι ευχαριστημενα.μια μαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News