Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσουν στην Έδεσσα τμήματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Θεοδώρα Τζάκρη: Από τον Οκτώβριο θα λειτουργήσουν στην Έδεσσα τμήματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και δια βίου μάθησης σπουδές

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι σε επικοινωνία που είχε σήμερα η βουλευτής με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) κ. Βασίλη Καρδάση και σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Έδεσσα, την ενημέρωσε ότι η Τεχνική Υπηρεσία του ΕΑΠ πραγματοποίησε ήδη στο διάστημα που μεσολάβησε αυτοψία και έλεγχο στον χώρο του Πανεπιστημίου της Έδεσσας και έκρινε επαρκέστατες τις υποδομές αυτού προς αξιοποίησή τους από το ΕΑΠ.

Ως εκ τούτου, το ΕΑΠ αποφάσισε να λειτουργήσουν από τον προσεχή Οκτώβρη στο χώρο του Πανεπιστημίου στην Έδεσσα τμήματα για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και δια βίου μάθησης σπουδές για τους φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής.

Η κ. Τζάκρη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή και τόνισε ότι: «η παρουσία του ΕΑΠ στην Έδεσσα βάζει ξανά την πόλη στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με πίστη, επιμονή και σωστό σχεδιασμό. Τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και όλους τους φορείς για να διαμορφώσουμε μαζί το καλύτερο δυνατό σχέδιο και έναν πλήρη και εμπεριστατωμένο φάκελο, έτσι ώστε η Έδεσσα να διεκδικήσει με αξιώσεις τη λειτουργία και άλλων Τμημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News