Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ένα εκατομμύριο επιπλέον τουρίστες στο εξάμηνο προσέλκυσε η Ελλάδα

Συγκεκριμένα οι επιβάτες του εξωτερικού στο εξάμηνο κινήθηκαν με αύξηση 16,7%

Γκάζι πάτησαν οι αφίξεις ξένων τουριστών στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η Fraport από τα κύρια αεροδρόμια της χώρας επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις για μια χρονιά που σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και ανεβάζει τον πήχυ σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα οι επιβάτες του εξωτερικού στο εξάμηνο κινήθηκαν με αύξηση 16,7% φτάνοντας τους 6,505 εκατομμύρια επιβάτες από τα 5,5 εκατομμύρια επιβάτες που ήσαν το 2016. Αντίστοιχη είναι και η δυναμική που κινήθηκαν οι αφίξεις ξένων τουριστών και το μήνα Ιούνιο, όπου η αύξηση σταμάτησε στο 17,4% και επιβάτες ανήλθαν σε 3,23 εκατομμύρια από 2,75 εκατομμύρια που ήσαν το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News