Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Η πολιτική που ακολουθήθηκε ευθύνεται για τα σημερινά προβλήματα στην άρδευση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γεωργίου με τη σειρά του ανέφερε ότι έχουν ήδη αντιμετωπιστεί σοβαρές βλάβες σε 31 γεωτρήσεις σε όλη την έκταση του Δήμου

Στο θέμα της άρδευσης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Όπως είπε, «διαχρονικά έχει γίνει λάθος διαχείριση του φυσικού υδάτινου πλούτου στην περιοχή μας. Σε μια περιοχή που είναι γεμάτη από νερά, η πολιτική μας ήταν να αντλούμε συνεχώς νερά. Αποτέλεσμα μετά από πολλά χρόνια όπου ο στόλος των γεωτρήσεων είναι παλαιωμένος να δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα».

Και πρόσθεσε: «Όλες οι ανησυχίες είναι καλοδεχούμενες με τελικό σκοπό την εξεύρεση λύσεων. Εδώ είμαστε εμείς ως Δημοτική Αρχή όμως και ο καθένας μετέχοντας στη Διοίκηση του Δήμου έχει τις δικές του ευθύνες για να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων».

Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γεωργίου με τη σειρά του ανέφερε ότι έχουν ήδη αντιμετωπιστεί σοβαρές βλάβες σε 31 γεωτρήσεις σε όλη την έκταση του Δήμου και σημείωσε ότι ο ίδιος βρίσκεται συνεχώς μαζί με τα συνεργεία για να παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών και να δίνει όσο το δυνατόν πιο άμεσες λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

 
Μάλιστα, αναφέρθηκε στον αριθμό βλαβών σε γεωτρήσεις που αντιμετωπίστηκαν ανά χωριό και έχουν ως εξής:

Πρόμαχοι 2
Ξιφιανή 3
Όρμα 4
Λουτράκι 4
Πολυκάρπη 2
Εξαπλάτανος 4
Νότια 1
Αρχάγγελος 2
Ριζοχώρι 1
Σωσάνδρα 1
Κωνσταντία 1
Πρόδρομος 1
Πιπεριά 1
Φούστανη 2
Χρυσή 1
Μοναστηράκι 1
ΣΥΝΟΛΟ 31

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News