Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Ερωτισμός στο φουλ: Πως να σκοτώσεις τη ρουτίνα!

Τα μυστικά του ερωτισμού

Συνήθεια, άγχος, απομυθοποίηση κάνουν τη σεξουαλική ζωή να παίρνει την κατιούσα.

Όμως, πριν παραδώσεις τα όπλα δες κάποιους φυσικούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να ανανεώσεις τον ερωτισμό σου και να απογειώσεις τη σεξουαλικότητά σου!

Όσο κι αν θέλουμε να παινευόμαστε για τα άλλα επίπεδα που έχουμε υποτίθεται κατακτήσει σαν ζευγάρι (επικοινωνία, σταθερότητα, αλληλοϋποστήριξη), ένας γάμος ή οποιαδήποτε ερωτική σχέση χωρίς σεξ δεν στέκεται για πολύ. Εκτός κι αν δεν θέλεις να είστε ζευγάρι, αλλά «συνεταίροι» σε μια κοινή ζωή. Απλώς συγκάτοικοι. Τότε όμως υπάρχει κι ένα τίμημα, όπως το να ακούσει μια μέρα κάποιος από τους δύο το κάλεσμα της φύσης από μια άλλη κατεύθυνση και τότε... άντε γεια!

Τα μυστικά του ερωτισμού

Συνήθως η σεξουαλική αδιαφορία και αποξένωση δεν περνά από μόνη της σαν γρίπη. Γι' αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα και δραστικά...

1. Άσε χώρο για το μυστήριο

Σβήσε την τηλεόραση και δημιούργησε καταστάσεις καυτές και απροσδόκητες, ως προς το χώρο, τα αρώματα, τις μουσικές. Το απροσδόκητο ποτέ δεν βλάπτει και το Εγώ μας παραδίνεται χωρίς ταμπού, ώστε να ανοίξουμε το δρόμο για το απεριόριστο και το μυστηριώδες, τους τόπους που θα μας κάνουν να συναντήσουμε την αληθινή απόλαυση.

2. Η κατάκτηση μια καθημερινή πρόκληση

Ξεκίνα από την αρχή να γοητεύσεις τον άλλο, όπως τον παλιό καιρό, αλλά αυτήν τη φορά ακολούθησε το ένστικτό σου. Η σαγήνη είναι βασικό μέρος στο παιχνίδι του σεξ, ακόμα και σε ζευγάρια που θεωρούν τη σχέση αυτονόητη και αυταπόδεικτη.

3. Παιχνίδι πέρα από το τείχος της ντροπής

Προσπάθησε να εμπλουτίσεις τη φαντασία και την επικοινωνία με το σύντροφό σου στο θέμα του σεξ. Δεν υπάρχουν όρια στις φαντασιώσεις και στα ερωτικά παιχνίδια πριν και κατά τη διάρκεια της επαφής, φτάνει να δίνουν και στους δύο ικανοποίηση, χωρίς ντροπή και ενοχές.

4. Πες «όχι» στη βιασύνη

Έρωτα κάνουμε όταν έχουμε πραγματική επιθυμία και μπορούμε να αφιερώσουμε το χρόνο που θέλουμε χωρίς περιορισμούς. Αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, άσ' το για άλλη φορά.

5. Οι πολλές ερωτήσεις βλάπτουν

Μη ρωτάς ποτέ «πώς ήταν;», «σου άρεσε;». Ο σύντροφός σου μπορεί να νιώσει ότι περνά εξετάσεις. Θα χαλάσεις το κλίμα μεταφέροντάς το σε ένα επίπεδο εκλογίκευσης που σκοτώνει αυτόματα τον ερωτικό πόθο, ενώ μακροπρόθεσμα δημιουργεί αμφιβολίες και ανασφάλειες.

6. Η εμφάνιση μετράει

Όμως μην πας και στο άλλο άκρο. Καλύτερα χωρίς τίποτα, παρά με σέξι -και καλά- εσώρουχα που δεν σου ταιριάζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι γελοία.

---
Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News