Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Επίσημα στον Εδεσσαϊκό Κατσαμακτσής, Μπουράκης και Ιωσηφίδης - Ανανέωσαν άλλοι τρεις - Κοντά σε Φωτιά για την άμυνα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Στην ανακοίνωση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε η διοίκηση του Εδεσσαϊκου.

Συγκεκριμένα απέκτησε από τον Μ.Α. Πέλλας τον 18χρονο επιθετικό Κυριάκο Κατσαματκτσή, τον 24χρονος επιθετικό Δημήτρη Μπουράκη και τον 18χρονο αμυντικό χαφ Νίκο Ιωσηφίδη, τρεις μεταγραφές που ήταν δεδομένες εδώ και ένα μήνα σχεδόν και τώρα πήραν και επίσημη μορφή.

Από κει και πέρα η διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή ολοκλήρωσε τις ανανεώσεις κρατώντας στην ομάδα τον Δημήτρη Σφετκο, Αλέξανδρο Τσιτσάγκα και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, τον δεξιό αμυντικό Τάσο Παπουλιδη.

Στα μεταγραφικά μια ανάσα από την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού Λάζαρου Φωτιά βρίσκετε η ομάδα της Έδεσσας, ένας παίκτης ο οποίος έχει πλούσια καριέρα στην Έλλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Κλεισμένοι πρέπει να θεωρούνται ο αμυντικός Αβραμίδης και ο τερματοφύλακας Ζαχαριάδης, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Ζαρογιάννη.

Τέλος όλα είναι έτοιμα για την πρώτη προπόνηση της ομάδα την επόμενη βδομάδα, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Ηλία Σαπάνη.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποια καταιγίδα ρε παιδια ανανέωσε όλη την ομάδα που πέρυσι με το ζόρι κέρδισε τον ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ στον τελικό με αυτους ουτε τελευταίος δεν θα μπορει να τερματίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πέρυσι ο Εδεσσαικός είχε πολύ μέτρια ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News