Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Αλμωπός Αριδαίας: Στο «φουλ» οι μηχανές για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν


Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου είναι αυτό που απασχολεί τώρα πια τον Αλμωπό Αριδαία, μετά την εκλογή του καινούργιου Δ.Σ. της ομάδας.

Από σήμερα κιόλας ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις, αφού έγινε γνωστό πως στο πάγκο της ομάδας θα συνεχίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Τυριακίδης, έχοντας πάλι ως βοηθό του τον Γιάννη Κανοτίδη. Επίσης έγινε γνωστό πως χρέη τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Μάκης Δεμίρης, ένας πρώην ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας άνθρωπος που σαν προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους αρκετών ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας.

Δεμίρης και Τυριακίδης καλούνται πλέον να προχωρήσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας και να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές για την διαμόρφωση του ρόστερ, υπό την επίβλεψη φυσικά της διοίκησης του Παναγιώτη Κοτίδη.

Ο κύριος Τυριακίδης ξέρει πολύ καλά τις ανάγκες της ομάδας, έχει δώσει κιόλας τις εισηγήσεις του για το ποιοι παίκτες θέλει να συνεχίσουν στον Αλμωπό και σε ποιες θέσεις πρέπει να δυναμώσει το ρόστερ.

Ο κύριος Δεμίρης από την μεριά του τις επόμενες μέρες(και ώρες) θα ξεκινήσει τις επαφές με προτεραιότητα τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ, θα προσπαθήσει να κρατήσει στην ομάδα τους παίκτες που θέλει ο προπονητής και μετά να ξεκινήσει τις μεταγραφικές αναζητήσεις.

Σίγουρα θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις, που και αυτές θα παίξουν τον ρόλο τους στην διαμόρφωση του τελικού ρόστερ.

Ευχή όλων στο συγκεκριμένο θέμα είναι να αποφύγει η ομάδα το περσινό κατόρθωμα, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, των άσκοπων μεταγραφών-συνάμα εξόδων κυρίως την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Σκοπός ειναι να γίνουν κινήσεις ουσίας, με ποδοσφαιριστές καλύτερους από αυτούς που θα αποχωρήσουν, που παράλληλα θα ανεβάσουν και την ποιότητα του ρόστερ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας γίνονται συζητήσεις με τον Άρη Χρήστου που είχε και πέρσι αυτό τον ρόλο.

8 σχόλια:

  1. Μάκαρε καλώς ήρθες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρτε και τιμ μαντζερ τον ορεστη να δεσει το γλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο χρόνια φοβερή μπάλα με τυριακιδη,πραγματικά πιστεύω
    Πως αυτή η κίνηση θα διώξει κ εμάς τους 30 ανθρώπους
    Που ακόμη πηγαίνουμε στο γήπεδο.καληνυχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος κανει κουμαντο ακομα στον αλμωπο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. makh mhn tous akous egw prwsopika exw mono kala logia na po eisai gnwsths ton pragmaton kai tou podosfairou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάκης Δεμίρης και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ απο πού και ως που ρε παιδιά!
    Απέχει απο τα γήπεδα ενα χρόνο τώρα ! Εύχομαι ο Τυριακίδης να παρει σωστές αποφάσεις τουλάχιστον για το καλό της ομάδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. min skas oute dekapentaugousto tha vgali tha exafanisti monos tou .to exi xanakani.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News