Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Έγκλημα στο Περιστέρι: Σοκάρει η ομολογία του δράστη στον ψυχίατρό του

Ο δράστης τότε, αμέσως μετά την πράξη του πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση με την εν ψυχρώ δολοφονία μιας γυναίκας 51 ετών στο Περιστέρι, από το σύντροφό της, ο οποίος ήταν τρόφιμος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.

Ο 45χρονος δράστης επέστρεψε μετά το στυγερό έγκλημα που διέπραξε την Τετάρτη 19 Ιουλίου, επέστρεψε στο ψυχιατρείο στο Δαφνί και με κυνισμό φέρεται να είπε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε: «Την έφαγα».

Ο ψυχίατρος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος και βρήκε τη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι ο ίδιος άνδρας το 2011 είχε σκοτώσει την τότε σύντροφό του στο Λουτράκι, ωστόσο είχε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο 45χρονος δράστης μαχαίρωσε τη σύντροφό του με τόση μανία που σχεδόν την αποκεφάλισε! Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 45χρονος είχε και πάλι διαπράξει έγκλημα στις 25 Ιουλίου του 2011 και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, η γυναίκα είχε εντοπιστεί με πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά της από αστυνομικούς, νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η γυναίκα όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι είχε έρθει για το Σαββατοκύριακο στην εξοχική κατοικία του συντρόφου της στην περιοχή μαζί με τον ίδιο.

Ο δράστης τότε, αμέσως μετά την πράξη του πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.

Ο δράστης ήταν, εν μέρει, τρόφιμος του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος έμενε στον ξενώνα του νοσοκομείου. Τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, έπαιρνε τα φάρμακά του και κάθε μεσημέρι έβγαινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News