Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Δεν έπεφτε καρφίτσα στις εκδηλώσεις της Αψάλου! Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους!

Τα ΜΕΛΗ του συλλόγου είναι πολλά και δυνατά και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτο το υπέροχο διήμερο

Για 22η χρόνια ο Λαογραφικός Σύλλογος Αψάλου απέδειξε οτι όχι μόνο θέλει, αλλά κυρίως μπορεί να διοργανώνει μεγάλες εκδηλώσεις.

Έτσι και φέτος πλήθος κόσμου γιόρτασε στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Προφήτη Ηλία και το όμορφο και φιλόξενο χωριό ξεσηκώθηκε στους ήχους της λύρας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο και σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Και του χρόνου με υγεία!

Ευχαριστήριο

Τα ΜΕΛΗ του συλλόγου είναι πολλά και δυνατά και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτο το υπέροχο διήμερο.

Ευχαριστουμε μέσα απ’ την καρδιά μας τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΑΣ που βοήθησαν για την δημιουργία αυτού του έργου που προσπαθούμε κάθε χρόνο να είναι όλο και καλύτερο και φυσικά όλο τον ΚΟΣΜΟ που βρέθηκε δίπλα μας και διασκέδασε με τους υπέροχους ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, γιατί στον Λαογραφικό Σύλλογο Αψάλου υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ με πραγματική διάθεση για προσφορά, που αποδεικνύουν καθημερινά ότι η επιτυχία είναι ομαδική υπόθεση».

Γιατί Στα δύσκολα είμαστε πιο Δυνατοί.

Με εκτιμηση
Το Δ.Σ του Λαογραφικου Συλλογου Αψάλου






4 σχόλια:

  1. Μπράβο στην πρόεδρο ευαγγέλια
    Καραισαριδου στον Αλέξανδρο και
    Την Μελίνα σε όλα τα παιδιά μπράβο και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνχαρητηρια σε όλα τα παιδιά κόντρα στις αντίξοες συνθήκες
    Τα κατάφεραν πολλά μπράβο στην καινούργια πρόεδρο που τα
    Κατάφερε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΑ ΌΜΟΡΦΑ ΛΌΓΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΊΑ...Μελίνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ όλα ήταν υπέροχα και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας στήριξε.. Το Δ.Σ του Συλλογου Αψάλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News