Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Επίθεση Πάγκαλου στον Τσίπρα: Μ@λ@κας είναι, μ@λ@κίες λέει

Αφορμή για τη νέα έκρηξη του κ. Πάγκαλου ήταν τα όσα υποστήριξε ο κ. Τσίπρας κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θόδωρος Πάγκαλος επιτίθεται λεκτικά στον Αλέξη Τσίπρα – ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χρησιμοποιεί σταθερά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (π.χ. «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό. Είναι όμως μάλλον η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί δημοσίως αγοραίες εκφράσεις, έστω και αν πρόκειται για την πιο συνηθισμένη ελληνική λέξη.

Στο παρελθόν ο κ. Πάγκαλος χρησιμοποιούσε τη συχνότητα του BHMA FM για να επιτίθεται στον κ. Τσίπρα, τώρα η επίθεση έγινε μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ. Αφορμή για τη νέα έκρηξη του κ. Πάγκαλου ήταν τα όσα υποστήριξε ο κ. Τσίπρας κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κλήθηκε σε ένα σημείο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ να σχολιάσει την απάντηση του κ. Τσίπρα για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. «Αλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Αλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων», είχε πει ο Πρωθυπουργός, με τον κ. Πάγκαλο να απαντά:

«Μαλάκας είναι, μαλακίες λέει», σχολίασε χαρακτηριστικά και επανέλαβε αρκετές φορές τον υβριστικό χαρακτηρισμό «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό.

3 σχόλια:

  1. μ@λ@κες είμαστε εμείς που χρόνια στηρίζαμε παχύδερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ 3:46 ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ; ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΔΑ, "ΓΡΟΥΜΦ" ΘΑ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News