Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

«Σεισμός» από τις καταγγελίες του Δημάρχου Αλμωπίας κατά του Δημήτρη Βέσκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

«Σεισμό» προκαλούν οι καταγγελίες του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου κατά του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Βέσκου. Μάλιστα, ο Δήμαρχος κάλεσε τον κ. Βέσκο να τον πάει στη δικαιοσύνη για να αποδείξει με στοιχεία όλα όσα καταγγέλλει.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος κατήγγειλε τα εξής κατά του κ. Δημήτρη Βέσκου:

- Ρεσιτάλ προφορικών αναθέσεων έως το ποσό 500.000 προς συγκεκριμένο εργολάβο με τον οποίο είχε πολύ καλές φιλίες και εκείνα τα χρέη καλείται σήμερα ο Δήμος να τα πληρώσει.

- Με λίγα χρήματα ήθελα να κάνω πολλά. Όταν ρώτησα τον κ. Βέσκο πόσα χρήματα θα χρειαστούμε για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε τις λιμνοδεξαμενές των Προμάχων μου είπε 20.000 ευρώ. Όταν πήγε η υπηρεσία έκανε τη μελέτη και έκανε 6.000 ευρώ. Άρα περίσσεψαν 14.000 ευρώ.

- Ξέρει πολύ καλά ο κ. Βέσκος ότι στη μελέτη των Λουτρών για το υδροηλεκτρικό έγινε μεγάλος καυγάς ενώπιων άλλων γιατί ήθελε τη μελέτη να την πληρώσω 140.000 ευρώ. Και γι’ αυτό φύγατε κ. Βέσκο. Εγώ ότι λέω το αποδεικνύω, να με πάτε στα δικαστήρια για να αποδείξω στη δικαιοσύνη το επίπεδο των ανθρώπων. Μπορεί να χαρακτηριστώ τσιγκούνης, όμως δεν θα σπαταλήσω ούτε ένα ευρώ του δημοσίου. Τις απαντήσεις και στη δικαιοσύνη όποιος θέλει.

Ο Δήμαρχος κατέληξε δηλώνοντας ότι: «Εγώ δεν κάνω εκπτώσεις. Όποιος αντέξει στην τιμιότητα και την σωστή διαχείριση. Εγώ δεν οφείλω σε κανέναν. Οφείλω μόνο στους πολίτες οι οποίοι με τίμησαν». 

. 

Σύντομη ήταν η απάντηση του κ. Δημήτρη Βέσκου, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Ακούσαμε σήμερα τον Δήμαρχο να παραληρεί. Μίλησε για μένα σα να έχω εξουσία Δημάρχου και Προέδρου Δημοτικής Επιχείρησης, να αναθέτω έργα προφορικά, να μπορώ να αναθέτω 140.000 ευρώ ποσά που απαιτούν δημοπρασίες σε εργολάβους και ένα σωρό άλλα πράγματα που είναι ψεύτικα και ανυπόστατα. Καταλαβαίνω τον πανικό του, ξέρω την αγωνία του. Ότι και να κάνει δεν τον σώζει τίποτα. Όσο και να θέλει να κινηγάει που νομίζει ότι τον δυσκολεύουν στην πολιτική, δεν έχει να κερδίσει τίποτα. Αυτή η τακτική θα σε οδηγήσει στο βάραθρο». Αμέσως μετά τη δήλωση ο κ. Βέσκος αποχώρησε από τη Συνεδρίαση. 

.

37 σχόλια:

  1. Επιτέλους ένας μάγκας δήμαρχος που τον έβαλε στη θέση του. Δήμαρχε μην τον φοβάσαι. Μόνος του ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φοραει παντελονια. μπραβο δημαρχε. συνεχισε με τιμιοτητα και θα ειμαστε παντα μαζι σου,

      Διαγραφή
  2. Δημαρχε μην μασάς. .κάνε όσα έργα μπορείς και είναι εφυκτα όπως και κάνεις ήδη και στο τέλος εμείς θα είμαστε εδώ με την ψήφο. .αρκεί να μείνεις αφθαρτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους πονάει που κάνει έργα χωρίς να υπερχρεωνει τον δήμο

      Διαγραφή
  3. αυτοί συνεργάτες δεν είναι? τον ίδιο συνδυασμό δεν έφιξαν? μαζί δεν πίναν καφέδες πολλούς? τώρα τι έγινε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι σημαινει αυτο ρε βλακα; δεν υπαρχουν συνδιασμοι η κοματα που ο αρχηγος εχει γυρω του ανθρωπους που τον εκθετουν; πρωτη φορα το ειδες αυτο;

      Διαγραφή
  4. μπατση διωχτον γιατη χαλιεσε και εσυ.προλαβενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΗΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. σιγα ρε φιλε που τον συμβουλευεις κιολας, ποιος ειναι ο Ελευθ Βενιζελος; αστον ν αλλαζει λαδια στο τρακτερ τι σχεση εχει με πολιτικη ο τυπος;

      Διαγραφή
    3. Εσυ που ξερεις απο πολιτικη εισαι χειροτερος απο τον Μπατση ,που ευτυχως δε λειτουργει πολιτικα.και λαδια θ αλλαξει και ξυλα θα κοψει και χορτα θα κοψει και θα καθαρισει με τα χερια του..και τιμιος ειναι και πατριωτης καθαρος ειναι..τους ξερω καλυτερα απο σενα και ακομη τους μαθαινω.πολιτικαντηδες δε θελουμε ανθρωπους να δουλευουν θελουμε..αντε μπραβο γραμματιζουμενε.

      Διαγραφή
    4. δεν λειτουργει πολιτικα; τοτε γιατι την εκανε; ας βγει να το πει, οι αντιδημαρχιες νανε καλα τ αλλα ολα ειναι πυροτεχνηματα

      Διαγραφή
  5. Για να δούμε θα τολμήσει να πάει στην δικαιοσύνη ο Βέσκος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΕΣΚΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΣΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε όχι και αόριστα μάγκες. Όλοι ξέρουμε οτι αυτά τα ποσά που καταγγελθηκσν σπό τον δήμαρχο δεν ηταν δυνατόν να σωθούν σε σε κανέναν πλην του δημάρχου . Με τη αρμοδιότητα είχε αυτά τα ποσά δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρει ο μητσος.....
      Δήμαρχε βγαλτα όλα στη φορά.....

      Διαγραφή
  8. ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΜΠΆΤΣΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΣΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σιγα τα ωα ρε φιλε, δεν τον ηξερε ουτε ο γειτονας, ποτε εγινε παραγοντας ο Μπατσης? τζαμπα μαγκας ειναι, αυριο εν θα τον θυματε κανεις.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ 12:52 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ… ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ…

      Διαγραφή
    3. Ποιος δεν τον ήξερε 1500σταυρους ποιος του εδωσε

      Διαγραφή
    4. αν δεν ηταν με τον Μπινο κοπελα μου θαπερνε αρ.....

      Διαγραφή
  9. ο Βέσκος με ποιόν εκλέχτηκε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τη μανα σου μαλακα, τι σχεση εχει βρε μουσχαρε; ολοι οσοι εκλεγοντε με καποιον τι σημαινει μουσχαρε;δεν το εχεις ξαναδει το εργο μουσχαρε;

      Διαγραφή
  10. σε ξεσχισε Βεσκο, αντε στη δικαιοσυνη Βεσκο, αντε αγορι μου, πρωτη φορα ειδα δημαρχο με ΑΡΧΙΔΙΑ, αντε Βεσκο θα παραμιλας αγορι μου αντε να δω ποσα απιδια πιανει ο σακος, ευγε δημαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΠΑΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ήρθε, είπε και απήλθε… ο Χρήστος Χουρσόγλου. Και εξηγούμε… ΗΡΘΕ στο δημοτικό συμβούλιο, ΕΙΠΕ αυτά που ήθελε να πει και ΑΠΗΛΘΕ πριν καν ξεκινήσει η ψήφιση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Αυτή η τακτική δεν αρμόζει σε έναν εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο που ψηφίστηκε από τους πολίτες για να συμμετέχει και να συνδράμει στη Διοίκηση του Δήμου. Αυτή τη φορά τον ακολούθησε και ο Δημήτρης Βέσκος, ο οποίος λίγο πριν είχε μείνει… Παυλόπουλος όταν άκουσε τις σοβαρότατες καταγγελίες του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΒΕΣΚΟΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΕΣΚΟΣ;; ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για πολλα μπορεις να τον κατηγορησεις τον μπινο. Σιγουρα κανει και αυτος καποια λαθη. Όμως τα χρηματα ολων μας είναι σε καλα χερια και δεν υπαρχει περιπτωση να γινει οτιδηποτε κακο. Γι αυτό θα είναι ξανα δημαρχος,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγνώμη κυριοι αλλα εχω μείνει κάγκελο, κατάλαβα οτι τον ειπε κλέφτη? ειστε σκληροί στην Αλμωπια, περιμένω τα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΔΙΟΞΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φως ειναι π Βέσκος;;;
      Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. δεν μπορω κοβω φλεβες χα..χα..χα..χα.. κανε πλακα να ενοεις φως τον Βεσκο χα..χα..χα... απ το σαρβαιβορ τοκλεψες ετσι ειπε κ εκεινη η σαβουρα για τον Ντανο κ εφαγε μια ψ... τοοοοοση δα χα..χα..χα..

      Διαγραφή
  18. Βέσκο σήμερα ενω εκανα ΣΕΞ ηρθε η γειτόνισα και μούκανε παρατηρηση, να μη μιλαω βρώμικα στην κοπελα μούπε...δεν κάνει, ειναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανετος ο Μπινος με χαμογελο σφαξιμο τον Βεσκο, ηρεμος και σιγουρος μ αυτα που λεει, η υποθεση βγαζει ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ. ΟΣΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΝ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΙΨΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΣΚΟΣ.

      Διαγραφή
  20. ΔΕΝ ΚΑΤΕΝΟΜΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News