Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Δείτε ποια είναι τα σπορ που εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα

Δείτε ποια είναι τα σπορ που εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα

Οι καλύτερες ασκήσεις για την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας είναι οι ισοτονικές ασκήσεις, όπου το μυϊκό σύστημα συσπάται απέναντι σε μία συνεχόμενη αντίσταση. 

Ισοτονικές ασκήσεις είναι το...

...περπάτημα, το τρέξιμο, η ποδηλασία, η κολύμβηση, αλλά και το πατινάζ, γιατί σε αυτά τα σπορ οι μύες συσπώνται, μετά διατείνονται, ξανασυσπώνται, κάνοντας πάντα μία ίση προσπάθεια.

Το ιδανικό είναι η ένταση της άσκησης να μην περβαίνει τη μέγιστη δυνατότητα ατομικής προσπάθειας. Έτσι, καίγεται το αποθηκευμένο λίπος και όχι μόνο τα σάκχαρα όπως συμβαίνει σε μία κοπιαστική άσκηση.

Το καλύτερο σπορ για την κυτταρίτιδα είναι το περπάτημα γιατί η άσκηση αυτή διεγείρει συνεχώς το καρδιαγγειακό σύστημα και άρα αιματώνονται καλύτερα οι μυς και οι ιστοί.

Τα χαλαρό τρέξιμο είναι κατάλληλο για την κατακράτηση υγρών και τη μείωση του τοπικού πάχους, αρκεί να γίνεται χαλαρά.

Η κολύμβηση, ιδανική γυμναστική που δυναμώνει το σώμα χωρίς να κουράζει, ενώ το ίδιο ισχύει και με την aqua aerobic.

Πηγή: www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News