Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Όλα τα νέα των ομάδων μας που θα αγωνίζονται στην Γ' Εθνική: Κοντά σε στόπερ ο Αλμωπός - Ανανέωσε με Παπαγεωργίου ο Εδεσσαϊκος

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Συνεχίζονται τα βάσανα των παικτών του Αλμωπού και του Εδεσσαϊκου, οι οποίοι εδώ και λιγες μέρες έχουν πατήσει γήπεδο και εχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους.

Γιώργος Τυριακίδης και Ηλίας Σαπάνης δουλεύουν με μεθοδικότητα και κάτω από τις εξαιρετικές συνθήκες που τους προσφέρουν οι διοικήσεις των δύο ομάδων.

Στο Αλμωπό τα μεταγραφικά έχουν την τιμητική τους και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η επόμενη μεταγραφή θα αφορά το χώρο της άμυνας, με παίκτη που παίζει σαν στόπερ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, ενώ έχει εμπειρία από την κατηγορία και έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό παλαιότερα. Μόνο τα τυπικά έχουν μείνει για την απόκτηση του.
Μετά την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή η διοίκηση του Αλμωπού και συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής Μάκης Δεμίρης, μαζί με τον υπεύθυνο μεταγραφών Νάσο Μποτσφάρη, θα φορτσάρουν για να καλύψουν και τα υπόλοιπα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, στην μεσοαμυντική και την επιθετική γραμμή.
Τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας δοκιμάζονται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τυριακίδη 3-4 νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, με καταγωγή από την Αλμωπια.
Στις ανανεώσεις στάσιμο παραμένει το θέμα των Παπασυμεών, Παντελίδη και Θόδωρου Ελευθεριάδη. Ενώ ο Τσιμτσιρίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες Α1 και Α κατηγορίας. Ενώ υπάρχει θέμα και με τον Λάζαρο Ελευθεριάδη.

Στον Εδεσσαϊκό το ρόστερ κατά 85% έχει διαμορφωθεί μετά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παπαγεωργίου, ο οποίος δεν βρήκε την πρόταση που έψαχνε από την Βέροια και έτσι αποφάσισε να συνεχίσει στα πράσινα, αφού η ομάδα τον ήθελε διακαώς.
Στα μεταγραφικά η θέση που καίει είναι αυτή του αμυντικού χαφ, με την περίπτωση Νίρλα να ναυαγεί όπως φαίνεται. Το όνομα του Ζαρογιάννη πάντα υπάρχει, ενώ δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη.
Δεν αναμένετε να γίνουν παραπάνω από 3-4 μεταγραφές ακόμα, αφού στο ρόστερ υπάρχουν ήδη 27 ποδοσφαιριστές.

1 σχόλιο:

  1. Ο Νίρλας πηγε στην Ελπις Σκουτάρεως και ο Ζαρογιαννης ειναι κλεισμένος αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News