Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Δρομολόγια απευθείας για Λουτρά Πόζαρ από Θεσσαλονίκη, μετά από πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΤΕΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία πολλή θετική εξέλιξη υπάρχει όσον αφορά στον τομέα της συγκοινωνίας σε συνάρτηση με την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεργασία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου και του Προέδρου των ΚΤΕΛ κ. Γρηγόρη Γουστέρη, επετεύχθη η δημιουργία δρομολογίων από Θεσσαλονίκη απευθείας για Λουτρά Πόζαρ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Έτσι, όσοι θέλουν να επισκεφθούν τη Λουτρόπολή μας, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν μέσω των λεωφορείων των ΚΤΕΛ. Αυτή την πρόταση την είχε καταθέσει ο Δήμαρχος στο πρόσφατο συνέδριο των ΚΤΕΛ όλης της Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Λουτράκι.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, τα αποτελέσματα των συνεργασιών και των επαφών αποφέρουν σημαντικά αποτέλεσμα στον τομέα του τουρισμού. Επίσης, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Διοίκηση των ΚΤΕΛ γι’ αυτή την πρωτοβουλία.

Τα δρομολόγια θα έχουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Θεσσαλονίκη – Λουτρά 8:30
Λουτρά – Θεσσαλονίκη 18:00

ΣΑΒΒΑΤΟ:
Θεσσαλονίκη – Λουτρά 8:30
Λουτρά – Θεσσαλονίκη 18:00

ΚΥΡΙΑΚΗ:
Θεσσαλονίκη – Λουτρά 8:00
Λουτρά – Θεσσαλονίκη 18:00

5 σχόλια:

  1. μετα μου λετε γιατι λεει ο κοσμος μπραβο στον δημαρχο, καποιοι αλλοι αετο πετουσαν, ελληνικα δεν ηξεραν και κλαναν μεντες.Μπραβο δημαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η περιοχή δν εχει ανάγκη απο μονοήμερες εκδρομές! Τουρισμό χρειάζεται που να έχει λεφτά κ να ερθει να τα ξοδέψει σε μια λουτρόπολη που να το αξιζει... δυστυχώς μονο με μια ιδιωτικοποίηση της λουτρόπολης θα δούμε μέλλον στην περιοχή... αντι να εξελίσουμε τις υπηρεσίες μας πανηγυρίζουμε που στρώνουμε τσιμέντα κ βγαίνουμε στο star ... 2017 έχουμε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "της κοντης της ψ...ς οι τριχες της φταινε" το ιδιο εισαι κ εσυ, θεωρια του κωλου.Καληνυχτα.

      Διαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ 6.16 ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ?ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΡΕ ΦΙΛΕ ΒΟΥΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News