Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Συντήρηση του παλαιού Δημαρχείου Αριδαίας

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στον ευπρεπισμό των δημοτικών κτιρίων, τα οποία αποτελούν περιουσία όλων των πολιτών και οφείλουμε να τα σεβόμαστε και να τα διατηρούμε σε καλή κατάσταση.

Σε αυτά τα πλαίσια, ξεκίνησαν οι εργασίες στο παλαιό Δημαρχείο της Αριδαίας όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και το Κ.Α.Π.Η. και είχε πολλά χρόνια να συντηρηθεί.

Έτσι, με τους εργαζόμενους των 8μηνων θα γίνει ελαιοχρωματισμός και άλλες εργασίες συντήρησης αυτού του ιστορικού κτιρίου.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

2 σχόλια:

  1. τους δρόμους στην πόλη θα τους φτιάξετε; έχουμε φάει απίστευτη σκόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά θα ήταν να απαγορευατε το παρκάρισμα εκεί

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News