Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Δραπετσώνα: Μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα

Οι γιατροί εντόπισαν μια βολίδα στο πίσω μέρος από το αυτί

Νέο περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα σημειώθηκε αυτή την φορά στην περιφερειακή οδό της Δραπετσώνας, φέρνοντας στο νου τον θάνατο του 11χρονου Μάριου πριν από λίγους μήνες στο Μενίδι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θύμα ήταν ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος διέσχιζε ανυποψίαστος την περιφερειακή οδό. Μόλις βγήκε από το δεύτερο τούνελ, δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως ο 46χρονος εκτός από τα κατάγματα έφερε και ένα τραύμα στο κεφάλι. Οι γιατροί εντόπισαν μια βολίδα στο πίσω μέρος από το αυτί.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου και υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας είναι σε καταστολή αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι Αρχές και την έρευνα ανέλαβε η ασφάλεια Πειραιά.

Ψάχνουν τον «πιστολέρο»
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 46χρονος μοτοσικλετιστής.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο μοτοσικλετιστής υπεβλήθη σε επέμβαση και είναι καλά στην υγεία του ενώ στο νοσοκομείο οι γιατροί ανακάλυψαν μεταξύ των τραυμάτων και τραύμα στο κεφάλι από σκάγια κυνηγετικού όπλου.

Για το θέμα ασχολείται πέραν από την Τροχαία Πειραιά και η ασφάλεια που πραγματοποιεί έρευνες στην γύρω περιοχή όπου συνέβη το τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News