Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Αλμωπός: Όλα τα νέα που αφορούν ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης
Συνεχίζεται ο προγραμματισμός του Αλμωπού Αριδαίας, για την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι διεργασίες της διοίκηση του Παναγιώτη Κοτίδη, που αφορούν καθαρά το ποδοσφαιρικό τμήμα συνεχίζονται με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Ο τεχνικός διευθυντής τη ομάδας Μάκης Δεμίρης πήρε τις εισηγήσεις του προπονητή Γιώργου Τυριακίδη και έχει ξεκινήσει τις επαφές.

Μέχρι στιγμής επίσημα από τον Αλμωπό δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα πέρα από την ανανέωση της συνεργασίας με τους κυρίους Τυριακίδη και Κανοτίδη, προκαλώντας όπως είναι φυσικό προβληματισμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Παρόλα αυτά οι πληροφορίες μας λένε πως έχει προχωρήσει ένας σημαντικός αριθμός ανανεώσεων.
Συγκεκριμένα στην ομάδα θα παραμείνουν οι τρεις τερματοφύλακες, Καραγιαννίδης, Μένιος και ο Άρης Χρήστου που ταυτόχρονα θα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων.

Από κει και πέρα Μιχαηλίδης, Τσιμτσιρίδης, Γιώργος και Λαζαρος Ελευθεριάδης, Κιουλτζόπουλος, Αναστασιάδης, Παρούτογλου και Κώνστας είναι πολύ κοντά στο να παραμείνουν στην ομάδα.
Ενώ συζητήσεις γίνονται με τους Θόδωρο Ελευθεριάδη, Παντελίδη, Κοβάτση και Παπασυμεών, οι οποίοι προς το παρόν δεν έχουν συμφωνήσει.

Παρελθόν πρέπει να θεωρούνται εκτός του Ζαρογιάννη και οι Παπαζούδης, Αλμπάνης και Ρογγότης, ενώ ένας αστερίσκος υπάρχει στο όνομα του Μουρατίδη.

Στο θέμα των μεταγραφών τώρα ο Χρήστος Πετρίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεδομένα αρέσει στον Γιώργο Τυριακίδη και αναμένεται να του γίνει πρόταση, από κει και πέρα η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ, μέσου και κεντρικού επιθετικού οι οποίοι θα προορίζονται για βασικοί την επόμενη σεζόν.

Υπάρχουν όμως και ονόματα ποδοσφαιριστών από την Αλμωπία, που διέπρεψαν στο περσινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας, τα οποία βρίσκονται στο μπλοκάκι του Μάκη Δεμίρη και για μερικούς από αυτούς θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News