Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

«Είδα ολοζώντανη την Παναγία, με ξερίζωσε από το κάθισμα», λέει η επιζήσασα από την πτώση του ελικοπτέρου

Η αρχιλοχίας, που βρέθηκε χθες στην Παναγιά Ακρωτηριανή στη Σέριφο, μίλησε για το πώς σώθηκε

Την Παναγία και τον Θεό ευχαρίστησε η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, που κατάφερε να βγει ζωντανή από το δυστύχημα με το ελικόπτερο Χιούι, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.

Η αρχιλοχίας, που βρέθηκε χθες στην Παναγιά Ακρωτηριανή στη Σέριφο, μίλησε για το πώς σώθηκε:

«Με το που αντιλήφθηκα το πρώτο χτύπημα ασυναίσθητα έκανα το σταυρό μου και ζήτησα από την Παναγία να με βοηθήσει. Κατευθείαν κατέβηκε, την είδα ολοζώντανη, με ξερίζωσε με το πάτωμα και το κάθισμα μαζί, την ένιωσα την εξύψωση προς τα πάνω και με τοποθέτησε τέρμα πίσω, αριστερά από το ελικόπτερο με μισογυρισμένη την πλάτη για να μην θυμάμαι καμία εικόνα».

Η αρχιλοχίας αφιέρωσε στην Παναγία ένα καντήλι, στο οποίο είναι δεμένο ένα ομοίωμα ελικοπτέρου και το κομποσκοίνι της και τη φόρμα που φορούσε εκείνη την ημέρα, η οποία είναι σκισμένη από την πτώση του ελικοπτέρου.

Η οικογένεια της αρχιλοχία, Βασιλικής Πλεξίδα είχε προγραμματίσει για σήμερα λειτουργία στο μοναστήρι του νησιού,την Παναγιά την Ακρωτηριανή προκειμένου η ίδια να εκπληρώσει ένα τάμα που ήθελε, με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να δίνει το «παρών».

2 σχόλια:

  1. ΑΝ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω αν εξαρτατε απο κατι μουνοπανα σαν κ εσενα σωθηκαμε, εγω λεω δεν πας να καεις να μη μας βρωμας.....γιατι μαγκα, βρωμας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News