Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Παρέμβαση για τη μεταφορά φυσικού νερού στο αγρόκτημα της Χρύσας

Παρέμβαση εδώ για τη μεταφορά φυσικού νερού στο αγρόκτημα της Χρύσας

Η μακρόχρονη αρδευτική πολιτική, που στηριζόταν στην μονόπλευρη αξιοποίηση των γεωτρήσεων σε μια περιοχή με άφθονο φυσικό νερό, ήταν ένας εσφαλμένος μονόδρομος.

Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια ο στόλος των γεωτρήσεων είναι πεπαλαιωμένος και υποδομές αξιοποίησης του φυσικού νερού, όπως φράγματα και δεξαμενές δεν υπάρχουν στο βαθμό ,που είναι απαραίτητα και το κόστος της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος επιβαρύνει αρκετά τους αγρότες.

Παρέμβαση εδώ για τη μεταφορά φυσικού νερού στο αγρόκτημα της Χρύσας. Πρόσφατα ζήτησα από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Αηδονά τη στήριξη της Περιφέρειας στην κατασκευή μόνιμης παρέμβασης για να λύσουμε το πρόβλημα οριστικά.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 1 σχόλιο:

  1. Το φυσικό νερό είναι καλύτερο από το τεχνητό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News