Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Μιλάμε με τα έργα μας και αφήνουμε τα εύκολα λόγια και την θεωρία γι' αυτούς που ξέρουν να τα υπηρετούν»

Συνεχίζουμε λοιπόν, γιατί το καλοκαίρι βρίσκεται στην κορύφωσή του και οι ανάγκες είναι αυξημένες

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και αυτό ισχύει και για τον Δήμο μας! Με όσα μέσα διαθέτουμε είμαστε καθημερινά στην υπηρεσία των συμπολιτών μας.

Σήμερα συνεχίζουμε τον καθαρισμό των δρόμων από χόρτα και κλαδιά στην Επαρχιακή Οδό Αριδαίας - Αψάλου. Οφείλουμε να διατηρούμε σε καλή κατάσταση την είσοδο της πόλης μας, καθώς είναι η πρώτη εικόνα που συναντά ο επισκέπτης. Άλλωστε ο καθαρισμός αυτός σχετίζεται και με την ασφάλεια των οδηγών.

Συνεχίζουμε λοιπόν, γιατί το καλοκαίρι βρίσκεται στην κορύφωσή του και οι ανάγκες είναι αυξημένες. Εμείς μιλάμε με τα έργα μας και αφήνουμε τα εύκολα λόγια και την θεωρία γι' αυτούς που ξέρουν να τα υπηρετούν...

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας








2 σχόλια:

  1. Κάντε το σωστά και μη κατακρεουργείτε τα δέντρα. Το Χορτοκοπτικό είναι για τα χόρτα και όχι για τα κλαδιά των δέντρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ?ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΔΟΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΓΥΡΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ ΝΤΡΟΠΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News