Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Βρέθηκε αίμα σε αντικείμενα που άνηκαν στον μικρό Μπεν

Κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η σορός του άτυχου αγοριού μεταφέρθηκε και θάφτηκε σε άλλο σημείο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως ακριβώς 26 χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μπεν Νίνταμ από την Κω στις 24 Ιουλίου 1991.

Όπως αναφέρεται στην DailyMailσε ένα αυτοκινητάκι και ένα σανδάλι που πιστεύεται πως ανήκουν στον μικρό Μπεν Νίνταμ βρέθηκε ανθρώπινο αίμα.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, Κάρι Νίνταμ, δήλωσε στην DailyMirror πως είναι πεπεισμένη ότι η συγκεκριμένη ανακάλυψη αποτελεί απόδειξη της προσπάθειας συγκάλυψης του θανάτου του γιου της. 

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ο επικεφαλής των ερευνών και επιθεωρητής της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ Τζον Κάζινς είχε δηλώσει πως κατά τη δική του επαγγελματική εκτίμηση, ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα κοντά στο αγροτόσπιτο την ημέρα που εξαφανίστηκε το 1991, εκεί όπου βρέθηκε δηλαδή και το σανδάλι το 2012.

Κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η σορός του άτυχου αγοριού μεταφέρθηκε και θάφτηκε σε άλλο σημείο, και πιο συγκεκριμένα εκεί όπου εντοπίστηκε το αυτοκινητάκι στη διάρκεια των περσινών ανασκαφών.

Η κ. Νίνταμ υποστηρίζει ότι η σορός του γιου της θάφτηκε μαζί με το αυτοκινητάκι του, αλλά στη συνέχεια ξεθάφτηκε και μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο προτού οι Βρετανοί αστυνομικοί επιστρέψουν για να συνεχίσουν τις έρευνες στο νησί. Η αστυνομία ολοκλήρωσε και επισήμως τις έρευνες στην Κω τον Οκτώβριο, αφού απέτυχε να εντοπίσει τη σορό του μικρού Μπεν.

«Αυτό το δείγμα αίματος επιβεβαιώνει όλα όσα υποψιάζεται η αστυνομία. Το καθιστά λίγο πιο πραγματικό. Πιστεύουμε ό,τι πιστεύουν», ανέφερε στην DailyMirror η Κάρι Νίνταμ.

«Μοιάζει περισσότερο με συνωμοσία επειδή δεν βρήκαν το σώμα του Μπεν. Αυτό αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα πως μετακινήθηκε και θάφτηκε», πρόσθεσε. «Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Πρόκειται για συγκάλυψη», τόνισε.

Η καθηγήτρια Λόρνα Ντόσον από το Ινστιτούτο JamesHutton του Αμπερντίν συνεργάζεται με την αστυνομία του SouthYorkshire για την υπόθεση του μικρού Μπεν.

Η ίδια αποκάλυψε ότι τα δείγματα που ελήφθησαν από τις έρευνες περιείχαν χημικά ίχνη παρόμοια με αυτά που παράγει ένα ανθρώπινο σώμα όταν αποσυντίθεται.

«Αυτά τα ευρήματα θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τη θεωρία της αστυνομίας που υποστηρίζει ότι σημειώθηκε ατύχημα και η σορός μετακινήθηκε», εξήγησε η Ντόσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News