Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Έδωσε το στίγμα της η νέα Διοίκηση του Αλμωπού! Ώρα για δουλειά!

Αυτή η Διοίκηση δεν είναι έκτακτης ανάγκης, αλλά αντίθετα απαρτίζεται από άξια μέλη και τώρα είναι ώρα για δουλειά

Στην τιμή των 50 ευρώ κατέληξε η νέα Διοίκηση του Αλμωπού, για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2017-2018, δίνοντας έτσι το πρώτο στίγμα της για τον τρόπο που θα κινηθεί. Στόχος είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια της ομάδας.

Όπως δήλωσε ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος Πέτρος Ζέρζης ο οποίος δεν συμμετέχει στο νέο σχήμα, αυτή η Διοίκηση δεν είναι έκτακτης ανάγκης, αλλά αντίθετα απαρτίζεται από άξια μέλη και τώρα είναι ώρα για δουλειά.

Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι σε αυτή τη Γενική Συνέλευση η προσέλευση των φίλων της ομάδας ήταν ελάχιστη. Δυστυχώς, λόγω των θετικών εξελίξεων υπήρξε επανάπαυση. Το ζήτημα είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που το προηγούμενο διάστημα εξέφραζαν διάφορες απόψεις, να είναι παρόντες και την επόμενη μέρα και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας Διοίκησης. 

Αυτές είναι κάποιες πρώτες σκέψεις εν αναμονή της ανακοίνωσης της κατανομής των αξιωμάτων.

5 σχόλια:

  1. σε μια εποχή δύσκολη βρέθηκαν άνθρωποι πετυχημένοι στις δουλειές τους, εργατικοί με διάθεση να προσφέρουν στον ιστορικό σύλλογο.Η προσφορά των παλιών είναι ήδη γραμμένη με Χρυσά γράμματα.Δίπλα σ αυτους έρχεται και η νέα φουρνιά ανθρώπων που κρατάν τα ιδανικά και το λάβαρο του Αλμωπού ψηλά.Καλή αρχή σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΑΚΌΜΑ ΤΗΝ
    ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.1]ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ [ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ]2]ΤΟ 80 ΤΟΙΣ 100 ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ 3]ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τα ορεινά Λαγγαδιάς Αρχαγγέλου Νότιας Περίκλειας μαζί σας. Φιλική η τιμή στα διαρκείας.Καλή δύναμη Παναγιώτη και συνεργάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. apo,aridea,ise,kavoyria,exeis,,,,,,,,,na,ine,kala,ta,xoria,poy,pane,gypedo,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News