Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο νέος Πρόεδρος της Δόξας Εξαπλατάνου Τζίμης Βασιλειάδης μίλησε αποκλειστικά στο Aridaia News

Η ομάδα αν έχει θέληση, και τα παιδιά και η Διοίκηση, θα βγει, αυτό θα φανεί στην πορεία

Αποκλειστικά στο Aridaia News μίλησε ο νέος Πρόεδρος της Δόξας Εξαπλατάνου Δημήτρης Βασιλειάδης.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Η αγάπη μου για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι δεδομένη. Ήμουν στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, είμαι και θα είμαι. Ποτέ δεν σκέφτηκα να παρατήσω την ομάδα και να φτάσει σε σημείο να διαλυθεί. Επειδή είμαι δέκα χρόνια σε αυτή την ομάδα, είτε σαν Πρόεδρος είτε σαν απλό μέλος τα τελευταία χρόνια, ήμουν κοντά στην ομάδα, κοντά στον Τάσο και στα υπόλοιπα παιδιά.

Περάσαμε πολλά όλα αυτά τα χρόνια, στην ουσία χτίσαμε αυτή την ομάδα, τη φτάσαμε σε ένα επίπεδο υψηλό για τα δεδομένα της Αλμωπίας. Εγώ νομίζω αυτή τη στιγμή η Δόξα Εξαπλατάνου είναι παράδειγμα προς μίμηση για τις άλλες ομάδες της Αλμωπίας και όχι μόνο. Και σε διοικητικό επίπεδο και σε αγωνιστικό και σε λειτουργικό. Μακάρι όλες οι ομάδες να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο.

Οι στόχοι της ομάδας είναι οι ίδιοι. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια ομάδα, να τη βλέπουμε και να τη χαιρόμαστε, να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε τη βία στο γήπεδο, παλιότερα υπήρχαν κάποια κρούσματα και σιγά-σιγά έχουν εξαφανιστεί. Θέλουμε να έρθει ξένος κόσμος στο γήπεδο, να βλέπει την ομάδα μας και να ευχαριστιέται και τα τελευταία χρόνια το έχουμε αποδείξει.

Προσπαθούμε να έχουμε ποδοσφαιριστές τοπικούς, από τα γύρω χωριά και από τον Εξαπλάτανο. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να δούμε κάποιον ποδοσφαιριστή μας σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η ομάδα αν έχει θέληση, και τα παιδιά και η Διοίκηση, θα βγει, αυτό θα φανεί στην πορεία».

Όσον αφορά στο κομμάτι του προπονητή και του ρόστερ, ο Πρόεδρος δήλωσε: «Ήδη ξεκινάμε και θα μιλήσουμε με κάποιους προπονητές. Πρώτος προπονητής που θα μιλήσουμε είναι ο Αντώνης Σαπουντζής. Είναι δύο χρόνια στην ομάδα, μας ξέρει. Θα μιλήσω πρώτα με εκείνον, αν τα βρούμε καλώς, αν όχι υπάρχουν κι άλλοι προπονητές. Επίσης, μιλάμε με ποδοσφαιριστές».

5 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News