Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ο προπονητής της Θύελλας Σαρακηνών Βασίλης Σαμαράς στο Aridaia News: «Έχουμε μεγάλη συμμετοχή και όρεξη»

"Με τη Διοίκηση του Ηλία Αταλασίδη έχουμε μία άψογη συνεργασία, καθώς οι στόχοι μας είναι κοινοί και σχετίζονται με την πορεία της ομάδας"

Αισιόδοξος για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν δηλώνει ο προπονητής της Θύελλας Σαρακηνών Βασίλης Σαμαράς, μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News.

Όπως δήλωσε, «η προετοιμασία ξεκίνησε ομαλά. Έχουμε πολύ μεγάλη συμμετοχή και όρεξη. Δουλεύουμε όλοι μαζί σκληρά. Υπάρχει ανταπόκριση από όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα από τα παιδιά του χωριού που στελεχώνουν την ομάδα. Με τη Διοίκηση του Ηλία Αταλασίδη έχουμε μία άψογη συνεργασία, καθώς οι στόχοι μας είναι κοινοί και σχετίζονται με την πορεία της ομάδας».

Όσον αφορά στις μεταγραφές, σύμφωνα με τον προπονητή έχουν αποκτηθεί ο Γιώργος Νάνος από Α.Σ. Προμάχων, ο Δημήτρης Τρίψης από ΠΑΟ Κερασιάς, ο Γιάννης Παπαδόπουλος από Μεγαπλάτανο, ο Ανέστης Ξυλουργίδης (τερματοφύλακας) από Μ.Α. Όρμας και ο Δημήτρης Στογιάννης από ΠΑΟ Κερασιάς.

7 σχόλια:

  1. Σαμαρα επειδη εισαι και ο πρωτος σου ευχομαι καλη επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλος προπονητής μικρή ομάδα.νομιζω πως ο αλμωπος σου ταιριάζει καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω, για αλλα σαλονια ειναι ο Μπιλλης

      Διαγραφή
    2. Ε σε ένα μήνα που θα φύγει ας πάει αλμωπο

      Διαγραφή
  4. Παρέλαση θα βγάλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News