Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Αποκλειστικά στο Aridaia News! Όλο το ρεπορτάζ για Δόξα Εξαπλατάνου, Α.Σ. Προμάχων, Ακρίτα Σωσάνδρας και Όλυμπο Αψάλου!

Το Aridaia News σας παρουσιάζει τα νέα των παραπάνω ομάδων

Με τέσσερις ομάδες θα εκπροσωπηθεί η Αλμωπία στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας κατά την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Δόξα Εξαπλατάνου, Α.Σ. Πρόμαχοι, Ακρίτας Σωσάνδρας και Όλυμπος Αψάλου θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Α1, με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν και να χαρίσουν στους φιλάθλους τους ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα. Το καλοκαίρι είναι στην κορύφωσή του, όπως και οι «ζυμώσεις» στις παραπάνω ομάδες.

Το Aridaia News σας παρουσιάζει τα νέα των παραπάνω ομάδων…

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Η δευτεραθλήτρια ομάδα της Α1 πέρασε μέχρι τώρα ένα έντονο διοικητικό καλοκαίρι. Ο Τάσος Λαμπρίδης είναι παρελθόν μετά από πετυχημένη παρουσία και πλέον ο Τζίμης Βασιλειάδης έχει αναλάβει και πάλι τα ηνία της ομάδας. Όπως δήλωσε στο Aridaia News, προτεραιότητα στο θέμα του προπονητή έχει ο Αντώνης Σαπουντζής με τον οποίο γίνονται συζητήσεις, ωστόσο σε περίπτωση που δεν τα βρούνε οι δυο πλευρές υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους επιφανείς τεχνικούς της περιοχής μας και όχι μόνο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε ξανά στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Τσαμαρδό, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Τζίμη Βασιλειάδη. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στα μεταγραφικά πρέπει να κλείσει πρώτα το θέμα του προπονητή, αν και γίνονται κάποιες διερευνητικές επαφές με ποδοσφαιριστές. Στόχος της διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο περσινός βασικός κορμός. Παρελθόν πρέπει να θεωρούνται οι αδερφοί Θωμά που θα αγωνίζονται στην ομάδα του χωριού τους, την Θύελλα Σαρακηνών, όπως και ο Ευριπίδης Παρτσανάκης που οδεύει προς τον Ακρίτα Σωσάνδρας. Αβέβαιο είναι το μέλλον των Τσόλκα, Μποζίνη και Βακιάνη στην ομάδα.

Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Είχαμε κι εδώ ανακατατάξεις στη Διοίκηση, με τον Λευτέρη Μεσκίνη να αναλαμβάνει Πρόεδρος στη θέση του Πασχάλη Τούμπη που παραμένει στην ομάδα σαν μέλος. Ο Γιώργος Κορέλας παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ έχουν ανανεώσει οι Χρήστος Μήτσκας και Άντι Χαλιλάι. Αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπελιτάσιος από τον Πολυκαρπιακό, ενώ βρίσκονται κοντά στην ομάδα οι Πέτρος Στούπης και Γιώργος Καραγιαννίδης από τον Ακρίτα Σωσάνδρας. Παρελθόν αποτελούν ο τοπ σκόρερ Γιώργος Νάνος που οδεύει προς Θύελλα Σαρακηνών, ο τερματοφύλακας Γιώργος Παντελίδης που κατευθύνεται προς τον Ακρίτα Σωσάνδρας και ο πολύπειρος αμυντικός Γιώργος Μπογδάνης ο οποίος υπάρχουν πληροφορίες ότι συζητά με την Μ.Θ. Λυκοστόμου.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Ακρίτας Σωσάνδρας θα αγωνιστεί στην Α1 και αυτό οφείλεται στην συστηματική προσπάθεια της Διοίκησης και στην καλή συνεργασία που αναπτύχθηκε με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Είναι η ομάδα που πέρασε το πιο ήρεμο καλοκαίρι γιατί δεν είχαμε διοικητικές ανακατατάξεις, αντίθετα η Διοίκηση του Θανάση Μίσκου ενδυναμώθηκε με περισσότερα μέλη. Ο επιτυχημένος τεχνικός Χρήστος Δούμος παραμένει στο τιμόνι της ομάδας. Στις μεταγραφές, έχουν συμφωνήσει προφορικά ο Γιάννης Βασιλόπουλος από τον Άρη Λουτρακίου, ο Μάριος Πασχούλης από τον Ευρωπό Φούστανης, ο Ευριπίδης Παρτσανάκης από την Δόξα Εξαπλατάνου, ο τερματοφύλακας Γιώργος Παντελίδης από τους Προμάχους που θα έχει και τον ρόλο του βοηθού προπονητή, ενώ η ομάδα αναμένεται να ενισχυθεί με 4-5 παίκτες ακόμα. Ο Νίκος Τσίκος που υπήρχαν πληροφορίες ότι θα πάει στους Προμάχους είναι κοντά στην ανανέωση με τον Ακρίτα. Παρελθόν πρέπει να θεωρούνται το μεγάλο κανόνι Νίκος Νάνος που οδεύει προς Μ.Θ. Λυκοστόμου, ο δεξιός μπακ Πέτρος Στούπης που πηγαίνει Προμάχους, ο επιθετικός Γιώργος Καραγιαννίδης που οδεύει κι αυτός προς Προμάχους, καθώς επίσης και οι Γιάννης Στούπης και Νίκος Παρτσανάκης.

ΌΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ

Διοικητικές ανακατατάξεις είχαμε στον Όλυμπο Αψάλου, με το Νίκο Καραπαναγιωτίδη να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο, με τη Διοίκηση να αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τον βηματισμό της. Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται να παραμείνει τελικά ο Νίκος Τσολερίδης που έκλεισε πέρσι τη χρονιά. Στόχος της Διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο περσινός κορμός του ρόστερ, που οδήγησε την ομάδα ξανά στην Α1 και ανάλογα με τις εισηγήσεις του προπονητή να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες.

1 σχόλιο:

  1. μην ξεφευγεται απ τον ουσιώδη στόχο που είναι να συσπειρώσεται όλο το χωριό γύρω απ την ομάδα,καθώς και την ανάδειξη νέων παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News