Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Με τον Τζίμη Πανούση έπεσε η αυλαία του 6ου Φεστιβάλ Πόζαρ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις φωτό και το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λέει μια φράση και έτσι το 6ο Φεστιβάλ Πόζαρ έριξε την αυλαία του για το καλοκαίρι του 2017.

Ο Τζίμης Πανούνης ήταν αυτός που ανέβηκε τελευταίος στην σκηνή και με την γνωστή του σάτιρα και τον καυστικό αθυρόστομο στίχο του ξεσήκωσε τους θαυμαστές του.

Ραντεβού τώρα τον Ιούλιο του 2018 στο 7ο Φεστιβάλ Πόζαρ.

Δείτε τις φωτό και το βίντεο του Γιώργου Καραγιαννίδη:


























2 σχόλια:

  1. Τι άραγε τρανό και σωστό είπε ο Τζίμης Πανούσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τζιμης ηταν καλος περιμενα κατι καλυτερο αλλα δεν πειραζεη ενα εχω να πω οτι επιτελους φανηκε οτι εκεινο το παιδι ο dj ο λεπιτκας αρχισε να αναγνωριζεται πλεον και αξια πιστευω γτ ειναι απο τους καλυτερους στην αριδαια αν οχι ο καλυτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News