Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Άλλες 6 ανανεώσεις στον Εδεσσαϊκό - Επαφή με Ζαρογιάννη και Αβραμίδη

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Σε άλλες 6 ανανεώσεις νεαρών σχετικά παικτών, με πολλές συμμετοχές την σεζόν, προχώρησε η διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή στον Εδεσσαϊκό.

Συγκεκριμένα ανανέωσαν, οι μέσοι Βασίλης Πούπης και Γρηγόρης Προύντσης, ο ακραίος Αλέξανδρος Βλαδοβίτης, και οι μεσοεπιθετικοί Γιώργος Κάρτζιος, Στάθης Καράμπελας και Γιώργος Μπάρμπας.
Επίσης από το περσινό ρόστερ υπάρχει η αίσθηση πως το πολύ να γίνουν, αλλες 2-3 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Πλέον η ομάδα της Έδεσσας έχει φτάσει τις 13 ανανεώσεις και ο κύριος Σαπάνης αυτή την στιγμή έχει στα χέρια του ένα ρόστερ 16 παικτών, μαζί με τους Μπουράκη, Κατσαμακίδη και Ιωσηφίδης που παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η απόκτηση τους από τον Μ.Α. Πέλλας, είναι ουσιαστικά παίκτες της ομάδας,.

Πλέον όλο το βάρος πέφτει στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
Δύο ονόματα που ακούγονται πολύ έντονα είναι των δύο αμυντικών, πρώην παικτών του Αλμωπού, του Χρήστου Ζαρογιάννη και του Παναγιώτη Αβραμίδη ο οποίος έκλεισε την σεζόν στον Διαγόρα Σεβαστής.
Με τους δύο παίκτες έχουν γίνει προχωρημένες επαφές, οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και γίνονται προσπάθειες να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News