Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Κοντά στην έξοδο άλλοι 5 ποδοσφαιριστές στην Δόξα Εξαπλατάνου

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Δόξα Εξαπλατάνου βρίσκονται άλλοι 5 ποδοσφαιριστές, εκ των βασικών την προηγούμενη χρονιά, όπου η ομάδα έφτασε ένα βήμα από την άνοδο.

Συγκεκριμένα μετά τους Τσόλκα και Μποζίνη που αποχαιρέτησαν ήδη και θα αγωνίζονται στον Αλμωπό τη νέα σεζόν, δύσκολα θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με την ομάδα, οι Ευθύμης και Βασίλης Τσόρμπας, ο Γιώργος Κουντουράς, ο Θωμάς Ουζούνης και ο Ευριπίδης Παρτσανάκης.

Πρόκειται για 5 ποδοσφαιριστές που ήταν όλοι τους αρκετά χρόνια στην ομάδα και σίγουρα οι απώλειες τους θα είναι μεγάλες, αλλά η διοίκηση του Τζίμη Βασιλειάδη θα προσπαθήσει είτε να κάνει την ρελάνς και να κρατήσει κάποιους εξ αυτών με μία καινούρια πρόταση που θα τους καταθέσει, είτε να τους αντικαταστήσει με ποδοσφαιριστές ανάλογης ποιότητας.

Μάλιστα όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν δεχθεί κρούσεις από πολλές ομάδες της Α1 κατηγορίας.

Στο θέμα του προπονητή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, με τον Γιάννη Τζαμαρδό να είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας

13 σχόλια:

  1. ΤΖΙΜΗ-ΑΛΕΚΟ ΜΠΛΟΥΜ Η ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΖΙΜΗ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν παιδια της Δόξας.Ήρθαν απ αλλού για να βοηθήσουν κάποιες χρονιές που η ομάδα έκανε μια υπέρβαση.Είναι ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια υγιή ομάδα που να ανήκει πραγματικά στο χωριό μας.Είτε 2ος είτε 8ος δεν έχει καμιά πραγματική διαφορά.Το θέμα είναι να φιάξουμε ΔΙΚΗ μας ομάδα.Όχι ομάδα μπαλώματα.Μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...καλα, ας σε τερματιση 8ος ο Τσαμαρδος και θα τον σκισετε, λες και δεν σας μαθαμε

      Διαγραφή
  4. Κοιτα μην τερματισεις 14ος και μετα θα σου πω αν εχει διαφορα η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οταν εβαζε ο μαβριδης τα πιτσιρικια εσεις αφησατε τα τσορμπακια να κανουν την ομαδα τσιφλικι τους τωρα θα τα λουστειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pes Ta file moy pes ta.Kapote o Zoumpoulhs tous khnighse apo to ghpedo.Kai prhn 2-3 xronia mesa sthn edessa phdiksan ta kagkela gia na ormhsoun ton Megalwparagonta Basileiadh kai molis teleiwse h sezon ta parakalouse na erthoun Exaplatano.As ta loustoun twra

      Διαγραφή
    2. αληθια ειναι ρε Τζιμη αυτα που διαβαζω; σε ορμηξαν τα τζορμπακια;

      Διαγραφή
  6. Εσεις κατακαθια της κοινωνιας που σχολιαζεται ανωνυμα μια ζωη σχολιαστε με ονομα ή ελατε να μας βρειτε...ΕΥΘΥΜΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί να σε βρούνε ρε Ευθυμη; εγραψε κάποιος κάτι ψέμα; μη τρελαίνεσε παλικάρι μου το ξέρεις το παιχνίδι καλά.Αλλωστε δεν βλέπω να δείνεις απάντηση στα παραπάνω σχόλια, απλά πουλάς τσαμπουκά.

      Διαγραφή
  7. Γιατι λεει καποιος ψεματα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου δεν εισαι κατακαθι εσυ βρε σαβουρλεμε κατσε στην ομαδα και μην κανεις αρραβωνιασματα με αλλες ομαδες και παρασερνης και αλλους παικτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σαβουρλεμε χαχαχαχα ωραιος μαλλον δεν ξερουν οτι δεν τουσ χονευουν στο χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News