Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Επιστροφή φόρου 45 εκατ. ευρώ σε 142.000 δικαιούχους φορολογουμένους

Το ύψος της επιστροφής αγγίζει συνολικά τα 45 εκατ. ευρώ

Επιστροφή φόρου πιστώθηκε στους λογαριασμούς 142.000 δικαιούχων φορολογούμενων για τις δηλώσεις που είχαν υποβάλλει στο διάστημα από τις 22 Μαΐου έως και τις 14 Ιουνίου. Το ύψος της επιστροφής αγγίζει συνολικά τα 45 εκατ. ευρώ.

Όσοι έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου θα λάβουν την επιστροφή φόρου έως τα τέλη Ιουλίου.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές της τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνεχίζει με ταχείς ρυθμούς την διαδικασία επιστροφής φόρου στους δικαιούχους.

1 σχόλιο:

  1. Εμένα από το 2015 με χρωστάνε και δεν έχω χρέος ούτε εμφια είναι ψεύτες και λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News