Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Σύσκεψη για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στις εκδηλώσεις της 3ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας

Σύσκεψη για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στις εκδηλώσεις της 3ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας απευθύνει προς όλους τους φορείς αλλά και κάθε πολίτη της δημοτικής του περιφέρειας ανοιχτή πρόσκληση σύσκεψης σε συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων και στη συνέχεια τη δήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή τους στις δράσεις και στις εκδηλώσεις της 3ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας που διοργανώνεται στη Σκύδρα, από την Παρασκευή 25 έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017.

Η ανωτέρω σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 κι ώρα 21:30΄.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρέχονται από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Γιακαμόζη, τηλέφωνο επικοινωνίας 6984222496.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News