Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: 1ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ με τη Ντιλέκ Κοτς

Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας

Έρχεται και θα τα έχει όλα… Τραγούδι, χορό και αστείρευτο κέφι. Θα συνδυάζει την παράδοση και την λαογραφία με το σήμερα. Ο λόγος για το 1ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες».

Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας. Κοντά μας η μία και μοναδική στο είδος της ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ, η οποία τον περασμένο χειμώνα μας χάρισε μια υπέροχη βραδιά και έρχεται ξανά με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα για μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Θα συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα.

Είσοδος: 3 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News