Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Σήμερα στις 18:00 ξεκινάει την προετοιμασία του ο Αλμωπός Αριδαίας

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Πρώτη προπόνηση σήμερα στα "κρυφά" για τον Αλμωπό Αριδαία στις 18:00, αφού θα ειναι κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους του τύπου.

Τα βάσανα για τους παίκτες του Αλμωπού θα ξεκινήσουν σήμερα με τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη να έχει στα χέρια του ένα ταλαντούχο ρόστερ με παιδιά κυρίως απο την περιοχή, το όποιο φυσικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Αναμένετε να δώσουν το παρόν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι υπό δοκιμή και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του κυρίου Τυριακίδη.

Στα μεταγραφικά η ομάδα συνεχίζει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών στον άξονα της μεσοαμυντικής γραμμής, όπου εκεί υπήρχαν οι περισσότερες αποχωρήσεις, αλλά και στον επιθετικό που θα σηκώσει το βάρος στο σκοράρισμα.

Ο τεχνικός διευθυντής κύριος Δεμίρης και ο υπεύθυνος μεταγραφών κύριος Μποτσφάρης, έχουν πολλές προτάσεις ποδοσφαιριστών στα χέρια τους και σε συνεργασία με τον προπονητή αναμένετε σύντομα να κάνουν τις τελικές τους κινήσεις

3 σχόλια:

  1. πρωτη φορα η πρωτη προπονηση δεν θα ειναι ανοιχτη.η διοικηση και ο προπονητης μαλλον ξερουν καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω και τις δύο ομάδες του Νομού, να πέφτουν πανηγυρικά. Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, έχει δυσκολέψει πολύ και οι μισές ομάδες θα υποβιβάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλμωπός είναι σφιχτός στη μετά Γάτσου εποχή,για τον Εδεσσαϊκό βλέπω να το παλεύει περισσότερο.Να δούμε και τι άλλες μεταγγραφές θα κάνει.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News